SRBI NOĆNA MORA ZA RONALDA I MESIJA! Pozne fudbalske godine LEGENDAMA ne idu baš po planu!

Autor: M. M.

Sport

17.03.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović i Milinković-Savić otimaju šampionsku titulu Kristijanu, Joveljić ispred Lea na listi strelaca.

SRBI NOĆNA MORA ZA RONALDA I MESIJA! Pozne fudbalske godine LEGENDAMA ne idu baš po planu!

Foto: Twitter

Srpski fudbaleri kradu slavu Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju! U pitanju su, naravno, Aleksandar Mitrović i Sergej-Milinković iz El Hilala, odnosno Dejan Joveljić iz Los Anđeles Galaksija.

Foto: www.profimedia.rs

Joveljić

Kristijano i Leo, verovatno najbolji fudbaleri u istoriji najlepše igre, poslednje igračke dane provode u Saudijskoj Arabiji i Sjedinjenim Američkim Državama. I nema sumnje da su u poznim godinama željni trofeja, raznih priznanja, što je uostalom karakteristika najvećih. Međutim, sreću im kvare srpski internacionalci! El Hilal je vodeći tim elitnog ranga saudijskog fudbala sa čak 12 bodova više od Ronaldovog El Nasra, pa će morati da se dogodi neko veliko čudo u preostalih devet kola da bi došlo do smene na liderskoj poziciji. Za ogromnu prednost najzaslužniji su Srbi, bez ikakve sumnje. Mitrović je najbolji strelac El Hilala sa 20 golova, tri manje od Kristijana u čitavom šampionatu, dok je Sergej postigao devet golova i dodao još sedam asistencija.

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo

Na drugoj strani sveta blista još jedan Srbin i ujedno je takmac drugoj živoj legendi fudbala - Lionelu Mesiju. Radi se o napadaču Dejanu Joveljiću. Bivši fudbaler Crvene zvezde odlično je započeo sezonu u američkoj MLS ligi pošto je nakon četiri kola upisao isto toliko pogodaka, pa prvo mesto liste strelaca deli sa slavnim Luisom Suarezom. Njegov i Mesijev (tri gola) poslodavac Inter Majami trenutno je prvi, s deset bodova u Istočnoj konfernciji, dok je Joveljićev klub iz Grada anđela, s pobedom i tri remija, četvrti na Zapadu.

Foto: Tanjug/AP

Mesi

Trka se nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading