OGLASIO SE DULJAJ NAKON SVAĐE SA SUDIJAMA: Gleda u oči, NIJE ISKREN! Igračima je poraz teško pao!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana nakon poraza od Napretka.

OGLASIO SE DULJAJ NAKON SVAĐE SA SUDIJAMA: Gleda u oči, NIJE ISKREN! Igračima je poraz teško pao!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su neočekivani poraz u 25. kolu Superlige od Napretka rezultatom 1:0. 

Na kraju meče je došlo di do žestoke svađe između trenera crno-belih Igora Duljaja i sa sudijom Radakovićem i njegovim pomoćnicima.

- Prvo da čestitam Napretku na pobedi, borili su se. Imali smo šanse, ali, na kraju to niko ne računa, jer gleda se samo rezultat. Danas smo izgubili tri boda… Ja igračima ne mogu da kažem da nisu hteli, jednostavno, imali smo te neke prilike gde smo mogli da postignemo gol, ali opet, izgubili smo izuzetno tri važna boda na našem terenu - počeo je Duljaj, pa odgovorio pa pitanje "šta je to pored sudije uticalo na to da crno-beli ne igraju kao u derbiju?:

- Zašto kažete to „pored sudije“? Znate li šta je sudija uticao, možete li to da mi kažete? Na šta je to sudija uticao, pa ste mi postavili takvo pitanje? Ko nije bio na nivou? Ja sam prošli put rekao, i kažem da suđenje neću da kometarišem. Na osnovu čega ste to zaključili? Jel smo imali šanse? Koliko danas šansi? Ne možete da kažete da nismo bili na nivou. Kada si izgubio, zavisi iz kakvog ugla gledate. Nemojte da se ljutite, samo konstatujemo analizu. Kad postavite pitanje, morate da imate argument. Nismo bili na nivou, a sami ste rekli da je jedan igrač imao pet šansi… Da li smo igrali dobro, nismo, šanse smo stvarali. Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji su igrali pod injekcijama. Nismo imali klupu, vidite da i Saldanja nije bio tu, Severina je prošlu utakmicu isključen, ali to ne umanjuje pobedu Napretka.

Falio je Mateus Saldanja.

- On je igrač koji nam je dosta neophodan. To se primećuje najbolje po utakmicama. Ovakve neke situacije, gde je danas Baždar bio njegova zamena, on je mlad igrač, treba dosta prostora za njega, nikada mu neću zameriti. Na njemu je da radi, ali on je drugi igrač, i Saldanja bi ove situacije lakše rešavao. U principu, kada se sve sabere i oduzme, izgubljena su tri boda - kaže Duljaj i dodaje:

- Teško im je palo zbog mnogih stvari, ali dobro. Znate kako, gledamo use u svoje klljuse, gledamo u svoje dvorište, i oni imaju moju apsolutnu podršku, i znamo da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jači, i ono što je izuzetno važno, mi se uopšte ne predajemo, niti ćemo se predati.

Osvrnuo se i na žestoku svađu sa sudijama.

- Kada vas neko gleda u oči, i priča vam nešto, a znate da to nije iskreno. Eto, toliko. Neću da komentarišem suđenje, jednostavno sam rekao to, neka priča koja je bila. Kad vas neko pogleda u oči, vidite odmah da to nije iskreno, ali suđenje neću da komentarišem. Njemu na obraz, i to je to - zaključio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading