DA LI ĆE ANĆELOTI IZA REŠETAKA! Italijan se prvi put OGLASIO posle OPTUŽBI za kršenje ZAKONA!

Autor:

Sport

08.03.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak negira krivicu.

DA LI ĆE ANĆELOTI IZA REŠETAKA! Italijan se prvi put OGLASIO posle OPTUŽBI za kršenje ZAKONA!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Italijanski stručnjak i trener Reala, Karlo Anćeloti, našao se u centru pažnje nakon što je špansko pokrajinsko tužilaštvo u Madridu zatražilo zatvorsku kaznu od četiri godine i devet meseci zbog optužbi za utaju poreza.

Prema navodima španskih medija, trofejni stručnjak je optužen da je tokom 2014. i 2015. fiskalne godine pokušao da izbegne plaćanje poreza u iznosu od 1.062.079 evra, te da se tereti za dva poreska krivična dela.

Uprkos optužbama, Anćeloti je istakao da je nevin i da je već platio kaznu vezanu za ovaj slučaj.

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

- Zatvor? To je stara priča, a počela je pre osam godina. Tužilaštvo je mislilo da živim tu, što nije bilo tačno. Platio sam već kaznu, nevin sam - izjavio je Anćeloti za španske medije.

Ovaj skandal izazvao je različite reakcije među navijačima Reala i javnosti. Dok jedni pružaju podršku Anćelotiju i veruju u njegovu nevinost, drugi su zabrinuti zbog ozbiljnosti optužbi i očekuju dalji razvoj situacije.

Uprkos optužbama, Anćeloti i dalje obavlja funkciju trenera Madriđana, ali se čeka dalji razvoj događaja kako bi se utvrdila njegova sudbina u klubu.

Aktuelni šampion Evrope u nedelju dočekuje Osasunu na "Santjago Bernabeu", a trenutno vodi na tabeli La lige sa 66 bodova, sedam više u odnosu na drugoplasiranu Đironu.

Od branioca titule i večitog rivala Barselone ima čak osam poena prednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading