LUIS IBANJEZ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Zvezda će dominirati u derbiju

Autor:

Sport

08.03.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naravno da očekujem pobedu mog bivšeg kluba protiv Partizana. Milojević je moj adut, neka mu trijumf bude zalet za titulu, kaže nekadašnji bek crveno-belih.

LUIS IBANJEZ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU: Zvezda će dominirati u derbiju

Foto: Starsport

Svetkovina srpskog fudbala 172. večiti derbi odigraće se sutra na Marakani, gde će Crvena zvezda ugostiti Partizan (17.00, Arena sport premijum 1). Crveno-beli imaju plan da se ne ponesu baš domaćinski, već da potvrde ulogu velikog favorita koju su im dali bukmejkeri i da pobedom svrgnu crno-bele s vrha tabele Superlige, na kojem se nalaze s bodom prednosti pred ovo 24. kolo. S druge strane, Partizan želi da zadrži primat u domaćem prvenstvu, ali i da sruši neugodnu tradiciju po kojoj Marakanu nisu osvojili još od aprila 2017. i 154. derbija, a da gol Zvezdi na njenom terenu nisu dali pet godina.

Povratnik u srpski fudbal i trener koji ima uspeha protiv Partizana Vladan Milojević pokušaće da se osloni na kombinaciju domaćih i stranih fudbalera. Jedan od takvih stranaca koji je ostavio trag u Zvezdi Luis Ibanjez poručio je za Republiku da veruje da će njegov bivši klub slaviti, preuzeti vrh Superlige, ali i odbraniti titulu. On je kao levi bek odigrao tri derbija, ima po pobedu, remi i poraz, a dao je i gol.

Republika

Foto: Starsport

Luis Ibanjez igrao tri derbija i dao jedan gol

- Naravno da očekujem pobedu Zvezde, da nastavi dominaciju u srpskom fudbalu. Ali, pre svega, očekujem dobru utakmicu, korektnu i sportsku borbu, da navijači uživaju. Čujem da će biti pun stadion - rekao je Ibanjez, pa nastavio uz napomenu da kao velike adute Zvezde i Partizana vidi trenere:


- Ne pratim puno Partizan, ali čujem od mojih prijatelja iz Srbije da svi hvale Duljaja. Pričaju mi da je dobro namestio ekipu, da igraju bolje nego ranije. Nek bude tako, ali samo da bi pružili dobar otpor Zvezdi, ali ne i da pobede. Moj adut kada su treneri u pitanju je Milojević. Pratim Zvezdu, vidim da je od dolaska u tim popravio mnogo toga. Neka mu pobeda u derbiju bude zalet za osvajanje titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading