NAGRADA ZA ODLIČNE PARTIJE: Piksi VRAĆA Luku Jovića u nacionalni tim!

Autor:

Sport

14.02.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivan splet događaja.

NAGRADA ZA ODLIČNE PARTIJE: Piksi VRAĆA Luku Jovića u nacionalni tim!

Foto: Vlada LUKIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije učestvovaće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nakon 24 godine čekanja, a pre kontinentalne smotre, izabranici Dragana Stojkovića Piksija odigraće nekoliko prijateljskih mečeva, uključujući i onaj sa Rusijom 21. marta.

Selektor našeg nacionalnog tima odlučio je da pojača konkurenciju u timu, a kako saznaje "Kurir", Luka Jović i Mihailo Ristić će se naći na spisku.

Luka Jović poslednjih meseci igra fantastično u dresu Milana. Nekadašnji centarfor Crvene zvezde, Benfike, Ajntrahta i Reala postao je fudbaler o kojem se u superlativima piše u Italiji, a ušao je Luka u golgetersku seriju što je obradovalo Dragana Stojkovića koji će ga vratiti u nacionalni tim.

Republika

Foto: Starsport

Luka Jović

 

Još jedno novo/staro ime putnika biće Mihailo Ristić koji se ustalio u startnih 11 Selte, a oporavio se od povrede koja ga je udaljila sa terena.

Ristić se kao ving bek(levi spoljni) savršeno uklapa u formaciju selektora Srbije, a dodatno će pojačati konkurenciju Filipu Kostiću, koji bi mogao da ima i nešto ofanzivniju ulogu.

Republika

Foto: Starsport

Mihailo Ristić

 

Raduje i odlična forma Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića koji postižu golove u kontinuitetu, tako da će Piksi biti na sltakim mukama.

Srbija će tokom marta odigrati dve prijateljske utakmice u zvaničnim FIFA i UEFA terminima. Prva je na programu 21. marta u Moskvi protiv reprezentacije Rusije, a druga četiri dana kasnije, 25. marta u Limasolu protiv selekcije Kipra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading