OVO JE LISTA NAJBIZARNIJIH POVREDA U ISTORIJI FUDBALA: Partizanov izujedani štoper se visoko kotira!

Autor: P. Z.

Sport

11.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natan de Medina dospeo je u žižu javnosti nakon što ga je napao pas.

OVO JE LISTA NAJBIZARNIJIH POVREDA U ISTORIJI FUDBALA: Partizanov izujedani štoper se visoko kotira!

Foto: Starsport

Natan de Medina

Fudbaleri Partizana započeli su prolećni deo sezone na najbolji mogući način, pošto su po izuzetno teškom terenu u Ivanjici savladali Javor rezultatom 1:0.

Međutim, jedna stvar prilično je zabrinula navijače "parnog valjka", a to je bizarna povreda projektovanog startnog štopera Natana de Medine, kog je pas izujedao za lice.

Republika

Foto: FK Partizan

Natan de Medina

Belgijanac je tako definitivno dospeo na listu najbizarnijih povreda u istoriji fudbala, a u nastavku se možete prisetiti nekih od njih.

Za početak, držaćemo se onih u kojima je krivac pas, isto kao u De Medininom slučaju.

Nekadašnji reprezentativac Velsa Daren Barnard pokidao je ligamente kolena tako što se u kuhinji okliznuo na urin svog psa, zbog čega je pet meseci bio van terena.

Engleski fudbaler Lijam Lorens je doživeo povredu skočnog zgloba tako što je u dvorištu kuće u kojoj je živeo pao preko svog kučeta.

Sledeća povreda nije pseća, ali je životinjska. Bivši reprezentativac Norveške Svejn Grondejl morao je da propusti nastup za nacionalni tim zato što se sudario sa irvasom dok je trčao kroz šumu.

Republika

Foto: facebook.com/The Hook

Irvas

U svetu fudbala više nije bilo poznatih povreda izazvanih životinjama, ali je bilo drugih koje su možda još čudnije.

Legendarni španski golman Santijago Kanjizares trebalo je da bude prvi čuvar mreže "crvene furije" na Mundijalu 2002. godine, ali je na kraju izostao sa spiska. Razlog je bila povreda koju je doživeo u svom kupatilu. Naime, neposredno pre Mundijala, Kanjizaresu je iz ruke ispala bočica losiona za posle brijanja, a on je pokušao da je uštopuje nogom. Nije u tome uspeo, bočica se razbila i delić stakla mu je isekao tetivu na palcu.

Republika

Foto: Profimedia

Santijago Kanjizares

Jedan od najboljih engleskih štopera svih vremena Rio Ferdinand platio je ceh igranju konzole. Tadašnji as Lidsa je nogu predugo držao u neprirodnom položaju, a kada je pokušao da se protegne povredio je koleno.

Argentincu Everu Banegi stradalo je stopalo nakon što ga je pregazio njegov automobil, pošto kada je iz njega izašao nije povukao ručnu kočnicu.

Na kraju, zvezda Pari Sen Žermena Marko Asensio zaradio je infekciju nakon brijanja nogu dok je nosio dres Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading