BIZARNA POVREDA! Fudbaler Partizana NE IGRA jer ga je UJEO PAS pre meča!

Autor:

Sport

10.02.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko se dešava ovako nešto.

BIZARNA POVREDA! Fudbaler Partizana NE IGRA jer ga je UJEO PAS pre meča!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana trenutno igraju protiv Javora u Ivanjici u okviru 20. kola Superlige Srbije. 

Ipak, letošnje pojačanje Natan de Medina, nije u stanju da pomogne svojim saigračima na ovom gostovanju iz veoma čudnog razloga. 

Naime, pre meča ga je ujeo pas! Ne zna se više informacija od ovoga, ali suva činjenica je već dovoljna da se grobari uhvate za glavu. 

Foto: FK Partizan

Natan de Medina

Plan je bio da De Medina čini štoperski tandem sa Svetozarom Markovićem na prolećnoj premijeri, međutim, posle ovakvog razvoja događaja, stručni štab je morao da reaguje i pošalje na teren Aleksandra Filipovića, kako bi „zakrpio“ rupu u odbrani.

Za sada, u prvih 25. minuta, meč je prilično miran. Obe ekipe kao da još opipavaju protivnika i hvataju ritam, a s obzirom da je ovo prvi meč u sezoni, ne treba očekivati fudbalsku predstavu.

Podsetimo Partizan je u januarskom prelaznom roku doveo nekoliko pojačanja. Konkretno, u protokolu su od novajlija Denil Kastiljo i Jong- Džun Goh, mada od korejskog kapitalca ne treba očekivati debi, s obzirom da je Igor Duljaj najavio da nije u potpunosti spreman. 

U statnoj postavi je ipak jedno novo lice pronašlo svoje mesto. Naime, Lenard Ovusu nalazi se zajedno sa Gajasom Zahidom u veznom redu, ali za sada stranac nije mnogo pokazao. Treba uzeti u obzir da i nije imao previše prilike. 

Partizan je prvoplasirana ekipa Superlige Srbije sa 49 poena, a njihov današnji protivnik je 11. tim na tabeli. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zagorac

10.02.2024 15:04

Dečki u modrim dresovima