TRANSFER U SUPERLIGI! Fantastične vesti za fudbalere PARTIZANA!

Autor:

Sport

07.02.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe novosti za grobare pred susret sa Javorom.

TRANSFER U SUPERLIGI! Fantastične vesti za fudbalere PARTIZANA!

Foto: Starsport

Petar Gigić

Fudbaleri Partizana se intenzivno pripremaju za predstojeću utakmicu protiv Javora u Ivanjici desetog februara u Superligi Srbije.

Posao će crno-belima biti znatno olakšan, s obzirom na to da je Javor ostao bez jednog od svojih najboljih igrača.

Naime, Petar Gigić, koji je bio jedan od ključnih igrača sa četiri postignuta gola u 18 utakmica u svim takmičenjima.

Republika

Foto: Starsport

Petar Gigić

Ipak, odlučio je dvadesetšestogodišnji fudbaler da napusti redove Javora i pridruži se turskom timu Bolusporu, koji se takmiči u drugoj turskoj ligi.

Petar Gigić, rođen u Prištini, ostavio je značajan trag u Ivanjici tokom sezone 2019/20, upisavši tri nastupa i postigavši četiri gola. Ipak, njegov odlazak u turski tim Boluspor predstavlja novi korak u njegovoj karijeri, pružajući mu priliku da pokaže svoj talenat na međunarodnom nivou.

Očekuje se da će susret između Javora i Partizana biti izuzetno uzbudljiv, s obzirom na promene u sastavima oba tima. Odlazak Petara Gigića u turski Boluspor predstavlja značajan događaj za Javor, dok Partizan ima priliku da pokaže svoju snagu i odlučnost u borbi za osvajanje bodova u gostima.

Partizan trenutno zauzima prvu poziciju u Superlilgi Srbije, sa bodom više od večitog rivala, Crvene zvezde. Sa druge strane, njegov sledeći protivnik nalazi se na 12. mestu sa 21. osvojenim bodom. Prvi meč na domaćem terenu, crno-beli će odigrati protiv IMT 18. februara. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading