LEGENDARNI NAPADAČ NAHVALIO VLAHOVIĆA: Dušan je KRITIČARIMA pokazao SVOJ INAT!

Autor:

Sport

28.01.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna podrška za srpskog napadača.

LEGENDARNI NAPADAČ NAHVALIO VLAHOVIĆA: Dušan je KRITIČARIMA pokazao SVOJ INAT!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Juventusa Dušan Vlahović slavi gol u Bergamu

Fudbaler Juventusa i reprezentacije Srbije, Dušan Vlahović, prolazi kroz najbolje trenutke u dresu "Stare dame". 

Posle mnogobrojnih kritika italijanske javnosti, naš napadač je uzeo stvar u svoje ruke i počeo da pokazuje zbog čega vredi 83 miliona evra, koliko ga je klub iz Torina platio u transferu iz Fjorentine. 

Na poslednje četiri utakmice u Seriji A, Dušan je postigao šest golova, i svojim igrama istakao da teško postoji igrač u čitavoj Evropi koji može da parira njegovoj vanvremenskoj formi. 

Uspesi ne prolaze nezapaženo, a sada je pohvala stigla od legende Crvene zvezde, Zorana Filipovića. Nekadašnji fudbaler i prekaljeni stručanjak primetio je da ključ Vlahovićevog uspeha leži u izraženom karakteru igrača. 

- Kada govorimo u Dušanu, moramo imati u vidu da se radi o jednom igraču sa karakterom. On ima ogromnu ambiciju i neverovatnu volju da se dokaže. Konstantno teži da bude bolji, tako da ne čudi što se vratio u svoju formu - rekao je Filipović u izjavi za portal Republika.rs.

Foto: Starsport

Zoran Filipović

Potom se dotakao raznoraznih kritičara, koji su odjednom utihnuli od kada je levica bivšeg igrača Partizana ponovo postala strah i trepet za golmane Serije A. 

- Na kritike javnosti, Dušan je pokazao svoj inat. S obzirom da je izložen stalnim pritiscima navijača i medija, veoma je bitno što je tip fudbalera sa karakterom i inatom, naročito za ligu koju igra. Italijanska Serija A je čvrsta, odbrane su zategnute tako da je neophodna velika mentalna sprema, pored fizičke, kako bi se ostvario uspeh. Vlahović to može - rekao je sigurno naš proslavljeni stručnjak. 

Za kraj, istakao je veliki značaj Dušana u igri reprezentacije Srbije, i naglasio koliko će on značiti Piksijevoj četi u pohodu na uspeh u Nemačkoj. 

- Najvažnije je da do Evropskog prvenstva ostane zdrav. Znamo njegove kvalitete, znamo za šta je sposoban, ali bitno je da zadrži tu svoju neverovatnu motivaciju. Takav će nam mnogo značiti u Nemačkoj - dovršio je Zoran Filipović. 

Juve je trenutno vodeći tim na tabeli Serije A sa 53 osvojena boda, dva više od prvog pratioca, Intera. Posle višgodišnjeg posta, "Stara dama" je ponovo u trci za titulu, eventualna titula zavisiće od Dušanove forme u narednim mesecima. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading