ŠAMPION ITALIJE ZAGRIZAO ZA SRBINA! Napoli POJAČAO PONUDU za našeg reprezentativca!

Autor:

Sport

25.01.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su veće šanse da se naš igrač nađe na stadionu "Dijego Armando Maradona".

ŠAMPION ITALIJE ZAGRIZAO ZA SRBINA! Napoli POJAČAO PONUDU za našeg reprezentativca!

Foto: Starsport

Saša Lukić i Aleksandar Mitrović

Srpski fudbaler i reprezentativac, Saša Lukić, mogao bi narednih dana da napusti Fulam i pojača redove Napolija. 

Naime naš fudbaler ne dobija preveliku minutažu u sistemu Marka Silve, a ona mu je sve potrebnija, s obzirom da se bliži Evropsko prvenstvo. 

Kada se uzme u obzir status Napolija (aktuelni šampion Serije A), deluje da ne postoji nijedan razlog da Lukić ne pređe na "čizmu". 

Ipak, Fulam se u prethodnim prelaznim rokovima pokazao kao težak pregovarač. Poznato je kako su Bajernu iz Minhena onemogućili da u svoje redove dovede Palinju, a sada kako navode pojedini mediji, odbili su i prvu ponudu za Lukića. 

Foto: Tanjug/AP

Saša Lukić u dresu Torina

Koliko je srpski vezista poželjan na stadionu "Dijego Armando Maradona", govori to da poznati italijanski "tvrdica", Aurelio De Laurentis, ne odustaje od svoje namere i spreman je da pojača prvobitnu ponudu za Lukića. Ipak, i dalje se iščekuje konačan zeleni signal iz Londona. 

S obzirom da je Saša upravo u Italiji, ali u dresu Torina, zavredeo prelazak u Premijer ligu, povratak na Apeninsko poluostrvo mu uopšte ne bi bio nepoznanica. U dresu bikova je nastupao sa velikim uspehom, tako da bi mu Napoli samo predstavljao unapređenje. 

Imao je Lukić i dobre partije u Fulamu. Čak se je u više navrata bio i starter na mečevima najjačeg domaćeg prvenstva na svetu, ali od povratka posle nenadane povrede, deluje da je njegova uloga kod Marka Silve značajno opala. Ukoliko želi da se predstavi Draganu Stojkoviću Piksiju kao ozbiljan konkurent za mesto u Nemačkoj, neophodni će mu biti minuti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading