BIVŠI REPREZENTATIVAC U SRPSKOJ LIGI VOJVODINA! Posle Ajaksa i Benfike stigao u Inđiju! SENZACIONALAN TRANSFER!

Autor: M. M.

Sport

18.01.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak Miralena Sulejmanija.

BIVŠI REPREZENTATIVAC U SRPSKOJ LIGI VOJVODINA! Posle Ajaksa i Benfike stigao u Inđiju! SENZACIONALAN TRANSFER!

Foto: Starsport

Bivši reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani (35) vratio se u domaći fudbal.

Doskorašnji igrač švajcarskog Jang Bojsa pojačao je niželigaša Železničar iz Inđije, člana Srpske lige Vojvodina, pišu domaći mediji.

Inače, klub iz sremske ravnice je trenutno drugloplasiran na tabeli i ima ambiciju da uđe u Prvu ligu Srbije, a pomoć iskusnog fudbalera nesumljivo će mu mnogo značit. Čak iako je Sulejmani poslednju zvaničnu utakmicu odigrao pre skoro 20 meseci. Prvoplasirani na tabeli pomentog ranga srpskog fudbala je inače Sloven iz Rume, koji beži Železničaru četiri boda.

Miralem Sulejmani ima bogato internacionalno iskustvo i karijeru za poželeti. Polaznik je omladinske škole Partizana za koji ima jedan nastup, a branio je još i boje Herenvena, Ajaksa, Benfike, dok je prethodnih sedam godina proveo kao član Jang Bojsa.

Prethodnog leta se pominjao njegov dolazak u IMT sa Novog Beograda, ali na kraju nije došlo do dogovora sa članom Superlige Srbije. 

Za reprezentaciju Srbije je upisao 20 nastupa i postigao jedan pogodak, dok je za mladu selekciju naše države upisao 19 utakmica i postigao šest golova.

Tokom karijere Miralem Sulejmani je osvojio četiri titule sa Jang Bojsom, tri sa Ajaksom i dve sa Benfikom. Rođen je i odrastao u beogradskom predgrađu Batajnici, a poreklom je Goranac sa Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading