Dibala u Madridu, navijači Juvea u strahu!

Autor:

Sport

19.03.2018

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije puno trebalo španski medijama da od svega naprave senzaciju, mada ništa ne treba isključiti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li je Dibala rešio da menja sredinu na leto?

Reprezentativnu pauzu fudbaler Juventusa Paolo Dibala je iskoristio da poseti Madrid, a vremena ima na pretek pošto ga selektor Argentine nije pozvao za naredne prijateljske mečeve.

Dibala je stoga rešio da nekoliko slobodnih dana provede u Madridu, a navijači Juventusa već su počeli da se brinu da li to ima neke veze sa odlaskom njihovog ljubimca iz kluba.

Španski list "As" takođe podseća da ovo nije najbolji trenutak za boravak u Madridu, pošto se Juventus ponovo sastaje sa Realom u Ligi šampiona i da bi Dibalino prisustvo u prestonici Španije samo izazvalo spekulacije.

Predsednik Reala Florentino Perez navodno ima ozbiljnu nameru da dovede Dibalu u slučaju da Geret Bejl napusti klub ovog leta, a navodno je spreman da ispuni sve finansijske zahteve Juventusa.

Ipak, teško je očekivati da bi Dibala u ovom momentu tako otvoreno vodio pregovore sa Realom, već da je zaista otišao u Madrid kao turista. Ipak, možda je samo išao onom taktikom da ukoliko želi nešto da prikrije, da to treba učiniti sasvim očiglednim...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading