NEVOLJE U RAJU: Partizan OSTAJE BEZ Saldanje! Brazilac PRED VRATIMA novog kluba!

Autor:

Sport

12.01.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki bi ovo udarac bio za jesenjeg šampiona Srbije.

NEVOLJE U RAJU: Partizan OSTAJE BEZ Saldanje! Brazilac PRED VRATIMA novog kluba!

Foto: FK Partizan

"Bomba" u Humskoj, Mateus Saldanja pregovara sa Fenerbahčeom, a ako je verovati pouzdanim medijima iz Turske, posao je blizu realizacije.

Svi redom iz uprave crno-belih potvrdili su da Brazilac nije na prodaju i da neće prihvatiti ni jednu ponudu, ali...

- Što se Saldanje tiče, interesuje me kao sportskog direktora da ekipa ostane na okupu i on nije na prodaju. Bitan je igrač i odluka kluba je da ga zadrži, jedino bi izuzetak bio da se pojavi ponuda koja ne može da se odbije, ali nju trenutno nemamo i svakako bi odluku donosio generalni direktor - rekao je Ivica Kralj pre samo nekioliko dana.

Generalni direktor Miloš Vazura govorio je da Saldanja nije na prodaju.

-Tačno je da Saldanju žele brojni klubovi, mnogo njih je zvalo u prethodnih nekoliko dana, ali sve ponude smo odbili. To je igrač na kojeg ozbiljno računamo i ne želimo da ostanemo bez njega. Saldanja nije na prodaju - rekao je Vazura.

Prethodnih nedelja se spekulisalo da su za Saldanju zainteresovani Tuluz, Bešiktaš, Vasko da Gama, pojedini ruski klubovi ali pravih ponuda nije bilo. Odjednom je u trku uskočio Fenerbahče i počeo pregovore. Prema informacijama iz Turske, neimenovani agent je dobio ovlašćenje i da razgovara sa igračevim zastupnicima oko ličnih uslova.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

 

Fenerbahče se ozbiljno pojačao dolascima Bonućija i Radeta Krunića, ali im nedostaje kvalitetan špic, a rešenje vide u centarforu crno-belih.

Nema informacija o tome kolika je zvanična ponuda, ali ukoliko su počeli pregovori, znači da spada u red onih koj "ne mogu da se odbiju" po rečima čelnika Partizana.

Neshvatljivo je da Partizan na pola sezone proda najboljeg strelca lige, a u situaciji je da ima bod prednosti u odnosu na večitog rivala, i bori se za titulu koju navijači čekaju sedam godina.

Ostaje da se vidi kako će se dalja situacija razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Rev

14.01.2024 00:55

Igrac se prodaje kad mogu da se uzmu dobre pare