Evo šta je nateralo Bufona da se vrati u reprezentaciju!

Autor:

Sport

19.03.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon izjavio je da je postoje dva razloga zašto je odlučio da se vrati u reprezentaciju Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bufon se vratio u reprezentaciju Italije

Iskusni Bufon se povukao iz nacionalnog tima u novembru prošle godine posle neuspeha u baražu za SP. Švedska je u dva meča bila bolja od Italije, koja neće igrati na Mundijalu.

Bufon je odlučio da se povuče, ali mu je privremeni selektor "azura" Luiđi di Bjađo uputio poziv za prijateljske mečeve sa Argentinom i Engleskom.

Bufon je rekao da je odlučio da se priključi timu iz dva razloga - zbog nedavno preminulog kapitena Fiorentine Davidea Astorija i da bi ujedinio selekciju.

- Ja sam dosledna osoba sa velikim osećajem odgovornosti. To je već dovoljno da opet budem prisutan u reprezentaciji. Takođe, uvek sam bio element koji ujedinjuje u nacionalnom timu, i moje prisustvo se uvek posmatra u tom svetlu. Neki mladi momci rastu, neki su već stasali da vode ekipu i svi oni će dobiti šansu. Davide Astori je još jedan razlog zašto sam ovde i zašto sam se odazvao pozivu - rekao je Bufon za "Kalčomerkato".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading