VELIKA NADA PARTIZANA IMA NOVI KLUB: Crno-beli vunerkind na početku NOVOG POGLAVLJA!

Autor:

Sport

09.01.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomalo neočekivan transfer.

VELIKA NADA PARTIZANA IMA NOVI KLUB: Crno-beli vunerkind na početku NOVOG POGLAVLJA!

Foto: Starsport

Bio je velika nada Partizana, ali nije uspeo da se dokaže u Humskoj na prelazu u seniorski nivo fudbala, a sada će Lazar Pavlović sreću potražiti u redovima Voždovca.

Kreativni vezista je iz Humske otišao na Kipar, potom je imao epizodu u Radničkom iz Niša, a sada će ponovo u glavni grad Srbije.

Oduševljen je Pavlović novom sredinom, što je i potvrdio u prvom obraćanju.

- Ciljevi koji su postavljeni, osvajanje Kupa i plasman u Evropu, odlična su motivacija… Pričao sam sa trenerom Savićem i video da imamo iste ambicije i želje, te mi je odluka da dođem na Krov bila laka. Živim već 12 godina na Voždovcu i to je svakako bio dodatni motiv. Mislim da svojim profilom i sposobnostima mogu da pomognem i želim da se što pre adaptiram. Svi smo mladi igrači, svi imaju veliki potencijal i to su pokazali na terenu, ostaje nam samo da vredno radimo i verujemo u sebe i ekipu - rekao je Lazar.

 

 

Reči hvale o Pavloviću imao je sportski direktor "zmajeva" Bojan Leontijević.

Lazar je igrač koji svojim profilom odgovara našem načinu i filozofiji igre. Svakako, elitni igrač svoje generacije koji nije još uspeo da profiliše karijeru onako kako je zamišljao, ali smatram da je sada na pravom putu i na pravom mestu. U prethodnim sezonama smo sa fudbalerima koji su imali slične putanje pokazali da možemo da ih vratimo u kolosek i pomognemo im da ostvare svoj potencijal i ne sumnjam da će to biti slučaj i sa Lazarom - zaključio je Leontijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading