SRAMOTAN POTEZ: Legendarni MUTU IZGUBIO MAJKU, pa posao! Klub mu zbog ODLASKA NA SAHRANU uručio otkaz!

Autor: M. M.

Sport

26.12.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uredno mu izjavili saučešće...

SRAMOTAN POTEZ: Legendarni MUTU IZGUBIO MAJKU, pa posao! Klub mu zbog ODLASKA NA SAHRANU uručio otkaz!

Foto: youtube.com/printscreen/FRF TV

Sramotne vesti stižu iz Arzerbejdžana, gde je legendarni rumunski fudbaler Adrijan Mutu ostao bez posla.

On je, naime, dobio otkaz na klupi tamošnjeg lidera Nefčija, a razlog je bizaran! Navodno, prenose brojni mediji, njemu je saopšteno da neće više obavljati pomenutu funkciju pošto je propustio jednu utakmicu kluba. Sve bi bilo u redu i legitimno, ali razlog odsustva čuvenog Rumuna bio je odlazak na sahranu svoje majke.

Zvanično saopštenje kluba, objavljeno 24. decembra, hvaleći njegov naporan rad i doprinos, sa željama za uspeh u budućnosti. Istovremeno, Nefči je izrazio duboko saučešće zbog gubitka njegove majke i pozvao svoje navijače da nastave da podržavaju tim.

Mutu je pre ovog iznenadnog prekida saradnje, a nakon odlaska u igračku penziju, bio na značajnim pozicijama u renomiranim fudbalskim institucijama u otadžbini. Bio je predsednik Dinama iz Bukurešta i trener Voluntarija u Rumuniji. Trenerski put ga je odveo i u Abu Dabi, gde je trenirao rezervni tim za Al-Vahdu. Pored toga, tokom dve sezone vodio je rumunske Krajovu i Rapid Bukurešt.

Adrijan Mutu se pridružio Neftčiju iz Bakua pre samo pet meseci. Kada je stigao tim je bio treći u ligi, pošto je zaostajao za liderom Karabagom čak 13 bodova. Tokom karijere bio je zvezda brojnih evropskih klubova Čelsija, Juventusa i Fjorentine.

Na nekim od mnogobrojnih testova tokom karijere bio pozitivan na nedozvoljene supstance, pa je bio pod suspenzijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading