NEDELJKOVIĆU NAGRADA ZA SJAJNE PARTIJE: Mladi desni bek za 18. rođendan dobio novi ugovor!

Autor: M. M.

Sport

16.12.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzonogi bek ostaje na Marakani do 2027. godine.

NEDELJKOVIĆU NAGRADA ZA SJAJNE PARTIJE: Mladi desni bek za 18. rođendan dobio novi ugovor!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju jesenji deo polusezone, a osim o potencijalnim pojačanjima i odlascima, uprava kluba radi na čuvanju igračkog kadra koji je opravdao očekivanja navijača i trenera u prethodnom periodu.

Stoga, kako saznajemo, mladi desni bek Kosta Nedeljković (18), koji je u minuloj polusezoni bio jedan od najboljih i u međuvremenu prirastao za srce, navijačima, biće nagrađen novim ugovorom.

Defanzivac rođen u Smederevu 2005. godine, a danas protiv Spartaka u Subotici proslavio punoletstvo, uskoro će i zvanično potpisati novi ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2027. godine.

Treba istaći i da usklopu novog ugovora, Nedeljkoviću neće biti dozvoljen odlazak iz kluba u predstojećem prelaznom roku, već će crveno-beli dres nositi najmanje do kraja sezone. Takođe, Kosta Nedeljković dobiće i povišicu plate.

Podsetimo, on je ponikao u Omladinskoj školi Crvene zvezde, a priliku da debituje u seniorskom sastavu dobio je ovog leta. Od tada, do danas, upisao je 11 nasputa u crveno-belom dresu u svim takmičenjima.

Nedeljković je, inače, najbrži fudbaler tima s Marakane. On je na jednom od mečeva uspeo da trči neverovatnih  36,4 kilometra na čas. To ga svrstava u društvo sa nekim od najboljih fudbalera sveta, poput Mbapea, Hakimija, Halanda... Primera radi, najbrži sprint Erlinga Halanda bio je 36,22 kilometra na čas, Hakimi je nešto uspešniji i njegova brzina iznosi iznosi 36,48, dok je Kilijan Mbape na jednom meču francuske Lige 1 trčao oko 38 kilometara na čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading