ISPLIVALI NOVI SNIMCI INCIDENTA IZMEĐU DELIJA I GRAĐANA: EVO KAKO su navijači Mančester sitija prošli posle napada! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

15.12.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je bilo potrebno...

ISPLIVALI NOVI SNIMCI INCIDENTA IZMEĐU DELIJA I GRAĐANA: EVO KAKO su navijači Mančester sitija prošli posle napada! (FOTO) (VIDEO)

Foto: twitter printscreen

Crvena zvezda je u sredu dočekala ekipu Mančester sitija u poslednjem kolu Lige šampiona u meču bez rezultatskoj značaja, ali ni to nije sprečilo varnice između navijača pred susret.

Dokaz tome su navijačke tenzije, koje su viđene na ulicama Beograda. Bilo ih je i tokom prvog meča u Mančesteru, kada su se dve grupe navijača međusobno prozivale, a ovog puta, u srpskoj prestonici je noć uoči meča bilo daleko opasnija situacija.

Navijači Mančester sitija, navodno, nisu pravili preveliku buku pre nego što je do čitavog incidenta došlo.

Najvernije pristalice Građana su, uprkos prethodnim informacijama da ih neće biti u Beogradu, ipak u grupama došli da gledaju utakmicu Pepovog tima i Crvene zvezde.

Naime, Delije su napale navijače Mančester sitija koji su doputovali u Beograd. Englezi su boravili u jednom beogradskom pabu, kada su se stvorile pristalice srpskog šampiona, te je nastala tuča.

 

 

Ipak, iako se činilo da se sve brzo završilo bez većih posledica i da je na lice mesta ubrzo stigla i policija, sada su isplivali novi snimci i detalji tuče.

Jedan od navijača iz engleske je završio sa čak pet kopči na glavi pri povredi koja ne izgleda nimalo naivno.

Meč je završen rezultatom 2:3 u korist Engleskog tima, a mi se pitamo da li su ovakve stvari zaista i dalje potrebne navijačima i današnjem fudbalu, kao i Crvenoj zvezdi, iako je, zanimljivo, ovaj napad naišao na pozitivne reakcije u komentarima postavljenih videa na Tviteru od strane fanova suparničkih timova Građana na "ostrvu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading