NOVI DETALJI TUČE DELIJA I NAVIJAČA SITIJA! Letele stolice i sevale PALICE! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.12.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob je nastao u utorak na ulicama Beograda.

NOVI DETALJI TUČE DELIJA I NAVIJAČA SITIJA! Letele stolice i sevale PALICE! (VIDEO)

Foto: printscreen/tuca

Navijači evropskog i engleskog šampiona sedelil su u u lokalu, blizu Narodnog pozorišta, u ulici Braće Jugovića, nadomak raskrsnice sa Dobračinom, kada je na to mesto došla grupa od tridesetak navijača.

Tada su fanovi Crvene zvezde pretukli malobrojniju, ali po broju dvocifrenu grupu navijača Sitija i u napadu su koristili stolice i drvene palice, dok je policija brzo reagovala i stigla na mesto incidenta patrolnim vozilima.

Kada su organi reda stigli, navijači su se već razišli i sada se traga za maskiranim napadačima i radi se na njihovoj identifikaciji.

Navijači Mančester sitija, navodno, nisu pravili preveliku buku pre nego što je do čitavog incidenta došlo.

Najvernije pristalice „građana“ su, uprkos prethodnim informacijama da ih neće biti u Beogradu, ipak u grupama došli da gledaju utakmicu Pepovog tima i Crvene zvezde.

Četa Baraka Bahara u sredu od 18 časova i 45 minuta dočekuje Siti u meču poslednjeg, šestog kola grupne faze Lige šampiona.

Duel nema rezultatski značaj, jer je Mančester prošao kao prvoplasiran, dok se Zvezda oprostila od evropske scene za ovu sezonu.

Inače, večerašnja utakmica predstavlja pomalo i istorijsku, budući da nikada pre u najeltinijem klupskom takmičenju, računajući i nekadašnji Kupu evropskih šampiona, nijedan aktuelni prvak Evrope nije gostovao u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading