BAHAR ZASLUŽIO ŠANSU, DECA SU BUDUĆNOST ZVEZDE: Darko Pančev sumirao nastup u Ligi šampiona

Autor:

Sport

14.12.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iluzorno je razmišljati o promeni trenera, treba ga pustiti da se adaptira na naš mentalitet i uspeh će doći. Dobro je što je Barak dao šansu mladima, kaže legenda za Republiku.

BAHAR ZASLUŽIO ŠANSU, DECA SU BUDUĆNOST ZVEZDE: Darko Pančev sumirao nastup u Ligi šampiona

Foto: Privatna arhiva

Darko Pančev

Crvena zvezda je pokazala zube prvaku Evrope i časnim porazom sa 3:2 od Mančester sitija na punoj Marakani završila nastup u Ligi šampiona i na međunarodnoj sceni ove sezone. Kritičari će reći da su crveno-beli s jednim osvojenim bodom najlošiji od 32 tima u grupnoj fazi takmičenja, ali u grupi u kojoj su igrali izabranici Baraka Bahara možda i nisu mogli više iako su bili na korak do većih uspeha gotovo na svim susretima. Zato su brojne legende crveno-belih rešile da pošalju podršku prvaku Srbije, a to je u razgovoru za Republiku uradio i proslavljeni špic Darko Pančev. On je analizirao celokupan nastup Zvezde u Ligi šampiona i otkrio da je bilo mnogo pozitivnih stvari.

Foto: star sport

Dobro se pokazao protiv "građana": Jovan Mijatović

- Ako pričamo o utakmici protiv Sitija, Zvezda je odigrala dosta dobro, nije razočarala, zaslužila je nerešeno. Pogotovo su dobro odigrali drugo poluvreme. Ne treba zaboraviti da smo igrali protiv najbolje ekipe u Evropi poslednjih pet godina bez obzira na to što je Mančester siti izašao s drugim sastavom. Na mene je Zvezda ostavila pozitivan utisak - počeo je Pančev.

- Od početka smo znali da je realno da jurimo treće mesto s Jang bojsom. Nismo uspeli, iako smo imali dobre šanse i u Beogradu i u Bernu. Imali smo dve odlične šanse u uvodnih deset minuta u Švajcarskoj, ko zna šta bi bilo da smo poveli. Ne treba biti razočaran. Znam da publika uvek očekuje više i to je dobro, ali ne možeš se u ovom trenutku nositi s ekipama koje imaju veće budžete, a fudbal je postao previše zavisan od novca. Zvezda se tu negde, drži se, prati, ali se muči da stigne viši novi. Ne treba da se predajemo, doći će i taj trenutak - jasan je Pančev.


Kada je u pitanju sam tim, predvođen trenerom Baharom, Zlatna kopačka 1991. vidi mnogo toga dobrog.
Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

- Bilo je mnogo novih igrača, nov trener, teško je ukomponovati ekipu. Dobro je što je Bahar dao šansu mladima, nije lako s decom igrati Ligu šampiona. Treba uraditi analizu, ali Bahar mora dobiti podršku da nastavi da radi svoj posao. Treba ga sačekati da pokaže ono što zna. Iluzorno je razmišljati o promeni trenera. Dobar je trener, ali mu treba adaptacija, da se navikne na naš mentalitet, da se navikne na igrače. Treba gledati ostatak sezone, razmišljati o budućnosti, a uspeh će doći. To što smo videli na delu mnogo naših mladih igrača je po sebi veliki uspeh jer su oni budućnost Zvezde - zaključio je Pančev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading