EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Piksi otkrio da li ostaje selektor Srbije

Autor: Marija NESTOROVIĆ

Sport

23.11.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda neki imaju svoje želje, ali su stvari potpuno čiste, rekao je Stojković

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Piksi otkrio da li ostaje selektor Srbije

Foto: Vlada LUKIĆ

Srbija je izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj posle 24 godine i to pod dirigentskom palicom Dragana Stojkovića. Nakon što je naša zemlja overila vizu za šampionat Starog kontinenta dosta se komentarisalo da li će Piksi ostati na mestu selektora "orlova".


Međutim, Stojković u ekskluzivnom intervjuu za Republika.rs otkrio da li će predvoditi naš tim u Nemačkoj. 

- Nema šta da se rešava. Ne znam odakle nekim ljudima te ideje. Možda neki imaju svoje želje, ali su stvari potpuno čiste. Ja sam selektor i ostajem selektor. Ugovor mi traje do Nove godine, jer su vezana dva ciklusa. Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i kvalifikacija za Evropsko, u slučaju plasmana ugovor se automatski nastavlja - rekao je Piksi i dodao je: 

- To je jasna stvar. Ali dobro, ljudi vole da popune prostor u medijima, posebno jer živimo u demokratiji i svako može da kaže šta hoće. Međutim, meni ne pada na pamet da komentarišem bilo čiju izjavu. Niti da ulazim u bilo kakve polemike. Svako ima pravo da kaže šta god hoće, ali da to bar ima malo ukusa.  

Ostatak intervjua možete pogledati večeras u 19.00 časova na portalu Republika.rs. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading