PAO DOGOVOR! Partizan i Spartak igraju u NOVOM terminu! Evo kada će na teren!

Autor:

Sport

15.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli igraju protiv Subotičana naredni meč Superlige Srbije.

PAO DOGOVOR! Partizan i Spartak igraju u NOVOM terminu! Evo kada će na teren!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Lider srpskog prvenstva će u okviru 12. kola Superlige gostovati Spartaku u Subotici, a za ovu utakmicu je promenjen i prvobitni termin.

Iako je prvo trebalo da na teren isti rivali izađu u subotu, obostranim dogovorom je ustanovljeno da će crno-beli i "plavi golubovi" dobiti i novi termin.

Preciznije, Spartak i Partizan će igrati ipak u petak, s početkom od 20 časova, a promena termina je došla sporazumnim pomeranjem, iz jednostavnih razloga.

Foto: Starsport

 

Jedini slobodni termini u subotu su bili od 14 časova, kao i onaj od 20 časova i 45 minuta, te nijedan nije bio baš podoban za obe ekipe, zbog čega je usledio kompromis na obe strane.

Istovremeno, valja naglasiti i podatak da će Partizan odmah u sredu, 25. oktobra, igrati i odloženu utakmicu iz Kragujevca, protiv Radničkog 1923, pa je klubu iz Humske u interesu da imaju i dan više za pripremu iste, odnosno, odmor pred sam duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading