REPREZENTATIVAC SRBIJE ZAVRŠAVA KARIJERU: Matični tim želi da okači kopačke o klin kod njih

Autor:

Sport

26.09.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik kluba veruje da će se to desiti do 2026. godine.

REPREZENTATIVAC SRBIJE ZAVRŠAVA KARIJERU: Matični tim želi da okači kopačke o klin kod njih

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Dušan Tadić prešao je ovog leta iz holandskog Ajaksa u turski Fenerbahče, ali pojedinci već razmišljaju o kraju njegove karijere. Jedan od njih je i predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić, koji je otkrio da bi voleo da vidi kapitena Srbije u njihovom crveno-belom dresu do do 2026. godine.

- Moja velika želja je da Dušan Tadić završi karijeru u Vojvodini i da odigra barem šest meseci. Tadić bi trebalo da bude poput Miloša Šestića iz šampionske 1989. godine, koji će da ujedini sve ostale - rekao je Zbiljić, pa otkrio da im kapiten "orlova" nije jedini povratnički pik:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tadić letos prešao iz Ajaksa u Fenerbahče

- U stalnim smo pregovorima sa nekim bivšim igračima. Konkretno, Miroslav Tanjga pregovara sa dvojicom nekadašnjih igrača Vojvodine, koji su zvučna imena. Voleo bih da vratimo dva ili tri bivša igrača, ne više od toga, jer treba dati prostor i klincima koji dolaze.

Podsetimo, Dušan Tadić je ponikao u AIK iz rodne Bačke Topole, a prvi veći klub bila mu je upravo Vojvodina. Iz nje se preselio u Groningen, pa u Tvente, Sautempton, te Ajaks u kojem se najduže zadržao. U 35. godini Duća je letos potpisao za turskog velikana Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading