POSETA U FSS! Srbi iz Vukovara kod predsednika Dragana Džajića!

Autor:

Sport

22.09.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno na Terazijama 35.

POSETA U FSS! Srbi iz Vukovara kod predsednika Dragana Džajića!

Foto: fss.rs

Danas je u svojoj kancelariji na Terazijama 35, prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić primio delegaciju Srba iz Vukovara.

Tema sastanka su bili mogući oblici saradnje gde je predsednik Džajić obećao adekvatnu podršku FSS u skladu sa pravno formalnim mogućnostima.

Foto: fss.rs

 

Gospodin Drakulić je izrazio želju da uzvrati gostoprimstvo predsedniku Džajiću čim to bude izvodljivo zbog brojnih obaveza prvog čoveka srpske kuće fudbala.

Foto: fss.rs

 

U narednom periodu dogovoren je dolazak srpskih mališana kao i fudbalskih veterana iz Vukovara u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, s ciljem druženja i eventualnog odigravanja revijalne utakmice, a tu je i poziv da budu prisutni na nekoj od preostalih utakmica A tima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvvo, koje će biti odigrane u Srbiji.

Republika

Foto: fss.rs

 

Osim gostiju i predsednika Džajića, sastanku su prisustvovali predsednik FS Beograda Marko Zdravković i šef kabineta predsednika i generalnog sekretara FSS Marko Saranovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading