OGLASIO SE GVARDIOLA I GOVORIO O ZVEZDI: Mančester siti oslabljen, evo ko neće igrati u utorak!

Autor:

Sport

16.09.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Građani" na premijeri u Ligi šampiona, izvesno, bez dvojice ili trojice bitnih igrača.

OGLASIO SE GVARDIOLA I GOVORIO O ZVEZDI: Mančester siti oslabljen, evo ko neće igrati u utorak!

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Meč petog kola Premijer lige Vest Hema i Mančester sitija u Londonu upravo je u toku, a u sastavu gostiju nema nekoliko standarnih igrača.

Menadžer Pep Gvardiola dan ranije najavio je da u duelu sa "čekićarima" neće moći da računa na trojicu pouzdanih fudbalera - Džeka Griliša, Džona Stounsa, odnosno novajliju Matea Kovačića.

Standardni štoper Sitija i selekcije Engleske, Džon Stons, odsustvuje još od poraza u Komjuniti Šildu od Arsenala, dok je njegov saigrač Griliš takođe propustio utakmice reprezentacije prethodne nedelje. 

Obojica su povređeni. Ne znam koliko će tačno biti odsustni iz ekipe, mislim da neće biti spremni za Crvenu zvezdu, ali videćemo. Idemo korak po korak - rekao je Pep Gvardiola i dodao:

- Džek nije povredio mišić, već je dobio jak udarac u koleno. Ima oštećenja. Kod Džona je situacija malo bolja, ali ima problema sa mišićima.

Foto: Tanjug/AP

NIŠTA OD NOVOG DUELA: Griliš i Stamenić

Slična situacija je sa Kovačićem, pošto ga nije bilo u sastavu Hrvatske, ali bio u timu Sitija na sve četiri utakmice Premijer lige pre internacionalne pauze.

- I on ima neki problem sa mišićima, ali nije veliki, preventivno smo odlučili da prekoči Vest Hem - dodao je Gvardiola.

Podsetimo, Mančester siti u utorak 19. septembra dočekuje Crvenu zvezdu na stadionu Etihad u okviru prvog kola G grupe u Ligi šampiona. Istog u Bernu se od 18.45 sastaju Jang Bojs i Lajpcig.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading