NOVA "BOMBA" U PARTIZANU: Crno-beli dovode još jednog STRANCA!

Autor:

Sport

13.09.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizu novog pojačanja je "parni valjak".

NOVA "BOMBA" U PARTIZANU: Crno-beli dovode još jednog STRANCA!

Foto: Starsport

Prelazni rok u Srbiji ulazi u svoju završnicu, a klubovi širom zemlje pokušavaju u finišu da dovedu pojačanja kako bi osnažili svoje redove.

Jedno od najzanimljivijih imena na tržištu je Norman Kembel, krilni napadač koji igra za Javor. Kembel je duže vreme bio na radaru Partizana, a čini se da su crno-beli ozbiljno zainteresovani za njegovo dovođenje.

Ovaj brzonogi krilni napadač je imao najbolju sezonu u svojoj karijeri, a prema informacijama portala MaxBet Sport, tokom leta su iz Ivanjice stizale ponude iz Danske i Izraela za Kembela. Međutim, uprkos interesovanju drugih klubova, Javor nije bio voljan da proda svog talentovanog igrača.

Situacija se dodatno zakomplikovala kada je Partizan ostao bez dolaska Nikole Čumića, koji je prešao u Rubin, pa se sada Kembel spominje kao mogući naslednik na toj poziciji. Partizanu je potreban brz i efikasan krilni igrač, pa su se okrenuli ka Kembelu kao potencijalnom pojačanju.

Foto: Starsport

Norman Kembel i Aranđel Stojković

Norman Kembel ima i iskustvo igranja za reprezentaciju Jamajke, gde je do sada odigrao četiri utakmice.

Njegova fudbalska karijera u Srbiji započela je u Grafičaru, da bi potom prešao u Čukarički. Nakon godinu dana provedenih na Banovom brdu, Kembel je stigao u Javor, gde je brzo postao važan član tima.

U tekućoj sezoni, Kembel je već upisao šest nastupa i postigao jedan pogodak, što dodatno potvrđuje njegovu sposobnost da doprinese ekipi na ofanzivnom planu. Očigledno je da Partizan vidi potencijal u ovom igraču i da želi da ga dovede kao pojačanje.

Kako prelazni rok traje još nekoliko dana, ostaje da se vidi da li će Partizan uspeti da postigne dogovor sa Javorom oko obeštećenja za Normana Kembela. U svakom slučaju, fudbalski navijači u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju konačan rasplet ove priče i moguće pojačanje za crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading