KRUŠEVLJANI PRETE ZVEZDI: Znamo NAČIN da se SUPROTSTAVIMO!

Autor:

Sport

04.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju čemu da se nadaju.

KRUŠEVLJANI PRETE ZVEZDI: Znamo NAČIN da se SUPROTSTAVIMO!

Foto: Starsport

Fudbaleri kruševačkog Napretka

Trener Napretka Dragan Perišić govorio je o meču protiv Crvene zvezde u drugom kolu Mozzart bet Superlige Srbije.

Posle prvog, neočekivanog poraza na našem terenu (od Železničara), gostujemo Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno, motiv neće izostati. Znamo šta treba da uradimo, kako bi se na kvalitetan i organizovan način pokazali našu snagu - rekao je Perišić.

Foto: FK Napredak

FK Napredak Kruševac Dragan Perišić

 

Znaju Kruševljani šta je najveća snaga tima Baraka Bahara.

- Analizirali smo ekipu Crvene zvezde i jasno uvideli ono što rade vrlo kvalitetno, a to je konstantan pritisak na loptu, odnosno presing i na prvom mestu će nam biti kako da se odupremo tome i na koji način da prebacimo loptu, odnosno težište igre iza njihovih leđa - rekao je Perišić.

Trener Napretka je ipak optimističan.

- Verujem da će igrači, kao grupa, u utakmici protiv izuzetnog domaćina, dati maksimum. Sa nestrpljenjem čekamo beogradski meč, svesni snage ultrakvalitetnog rivala, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo na kvalitetan način ako svako preuzme odgovornost za svoju ulogu na terenu - zaključio je Perišić.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Napredak iz Kruševca u meču 2. kola Mozzart bet Superlige Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading