SJAJNA VEST ZA ZVEZDAŠE: Crveno-beli OBRADOVALI simpatizere pred meč sa Vojvodinom!

Autor:

Sport

30.07.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se spektakl na našem najvećem stadionu.

SJAJNA VEST ZA ZVEZDAŠE: Crveno-beli OBRADOVALI simpatizere pred meč sa Vojvodinom!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Vojvodine u meču prvog kola Superlige Srbije.

Pred taj duel, iz redova šampiona Srbije su poslali pozivnicu svojim navijačima, a takođe su ih častili činjenicom da će svi navijači do 12 godina slobodno moći da uđu na stadion.

- Crvena zvezda kreće u odbranu šampionske titule, a naši prvotimci će u prvom kolu Superlige Srbije dočekati Vojvodinu na Marakani u nedelju od 20 časova. U znak zahvalnosti usled velike podrške najmlađih navijača kapije stadiona “Rajko Mitić” će biti otvorene za sve mališane starosti do 12 godina na istočnoj tribini najvećeg srpskog stadiona.

Na otvaranju domaćeg prvenstva očekuje nas pravi spektakl, nalik onom kojem smo prisustvovali u sredu 26. jula kada smo deklasirali italijansku Fiorentinu sa 5:0 na Marakani. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde na meču sa Fiorentinom

Zvezda uvek brine o svom 12. igraču, a naročito o deci čija je ljubav prema crveno-belim bojama najiskrenija. Uvek smo znali da prepoznamo snažnu emociju, te je naš klub odlučio da kapije na istočnoj strani Marakane budu otvorene za sve dečake i devojčice starosti do 12 godina. 

 
Podsećanja radi, neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Vojvodine.
 
Zvezdaši, vidimo se na stadionu “Rajko Mitić”! - 
navodi se u Zvezdinoj poruci pred večerašnji duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading