STRAŠNO POJAČANJE: Crveno-beli doveli POZNATOG napadača!

Autor:

Sport

29.07.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova akvizicija pred narednu sezonu.

STRAŠNO POJAČANJE: Crveno-beli doveli POZNATOG napadača!

Foto: Starsport

Duel sa meča Crvena zvezda - Vojvodina

Napadač iz Demokratske Republike Kongo Džonatan Bolingi novi je fudbaler Vojvodine, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Kako se navodi, 29-godišnji Bolingi potpisao je ugovor na dve godine sa petoplasiranom ekipom prošlogodišnjeg izdanja Superlige Srbije.

Golgeter koji je za reprezentaciju odigrao 34 i postigao devet golova stiže iz tajlandskog Buriram Junajteda, za koji je tokom protekle dve sezone na 53 utakmice dao 26 golova. Takođe, on je sa Buriramom osvojio šest trofeja - dve titule i po dva FA i Liga kupa Tajlanda.

Prethodno je imao i bogato iskustvo u Belgiji, gde je od 2017. do 2020. nastupao za Standard iz Liježa, Muskron, Antverpen i Eupen, da bi potom išao na pozajmice u turski Ankaraguču i švajcarsku Lozanu.

Foto: Printscreen/FK Vojvodina

Džonatan Bolingi sa dresom Vojvodine

Podsetimo, fudbaleri novosadske Vojvodine u nedelju kreću sezonu u Superligi Srbije, a njihov rival na startu nije mogao biti teži, pošto će ekipa Radoslava Bataka u nedelju, od 20 časova, gostovati Crvenoj zvezdi. Ipak, ne treba zaboraviti da je prošle godine upravo Voša izvukla bod sa našeg najvećeg stadiona.

Novosađani su već odigrali jednu zvaničnu utakmicu u sezoni, a doživeli su poraz na Kipru, pošto ih je sa 2:1 savladala ekipa APOEL-a, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Revanš je na programu u četvrtak, a biće odigran na stadionu Karađorđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading