RONALDO NARCIS DO KOSKE - Kristijano umislio da je Bog, prozvao i Mesija

Autor:

Sport

18.07.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam otvorio Pandorinu kutiju u Saudijskoj Arabiji, sada svi žele da odu tamo, a bolja je od MLS. Italijansku ligu sam oživeo, dok je španska sve gora, poručio je Portugalac.

RONALDO NARCIS DO KOSKE - Kristijano umislio da je Bog, prozvao i Mesija

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo je egoista i na to su svi navikli, ali je sada prešao igricu! Portugalac je poredići fudbalsku ligu Saudijske Arabije s ostalim ligama prozvao najvećeg rivala Lionela Mesija, ali i poručio da je i Serija A praktično pre njegovog dolaska bila nebitna.

- Ja sam taj koji je otvorio Pandorinu kutiju u Saudijskoj Arabiji i sada svi žele da odu tamo. Setite se da je italijanska liga bila mrtva i onda sam ja potpisao za Juventus i oživeo je. Znam da će i u Arabiji isto da se desi i da će sledeće godine još više dobrih igrača da dođe - poručio je Portugalac pa pecnuo Argentinca, ali i omalovažio brojne fudbalske legende:

Foto: Tanjug/AP

Mesi i Ronaldo

- Liga u Saudijskoj Arabiji je jača od američke MLS lige. Za godinu dana saudijska liga će biti bolja od turske i holandske.

Osvrnuo se Kristijano i na spekulacije da je odlazak u Saudijsku Arabiju samo epizoda u jurnjavi za novcem, te da će se vratiti u evropski fudbal.

- Evropa? Ta vrata sam zatvorio. Imam već 38 i po godina. Po mom mišljenju, evropski fudbal je dosta izgubio na kvalitetu. Spasava ga samo Premijer liga koja je daleko iznad ostalih. Moj Portugal ima dobru ligu ali to nije top nivo. Španska liga je sve gora. Siguran sam da se neću više vraćati u evropski fudbal - kazao je Kristijano.

Foto: Tanjug

Želi na EVRO 2024 - Kapiten Portugala

 

Kako je najavio, fudbalski tereni u Evropi mogli bi da ga vide samo u dresu Portugala. Indirektno je najavio da vidi sebe na Evropskom prvenstvu naredne godine.

- Uvek imam nešto da dokažem. Kada nemate šta da dokazujete, to je onda znak da ste gotovi. Ja dokazujem da mogu biti primer dugovečnosti i trajanja jer sa 38 i po godina i dalje mogu da uradim neke bitne stvari koje radim već 21 godinu. I dalje uživam kao na početku. Osećam se dobro i korisno, postavio sam brojne rekorde koje će godinama mnogi pokušavati da dostignu. Imam ambicije i na klupskom i na reprezentativnom planu - zaključio je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading