FIFA NEMA MILOSTI! Žestoka KAZNA za Ronaldov klub!

Autor:

Sport

12.07.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinska komisija Svetske kuće fudbala (FIFA) kaznila je saudijski Al-Nasr zabranom dovođenja igrača u naredna tri prelazna roka, preneo je engleski "Dejli Miror".

FIFA NEMA MILOSTI! Žestoka KAZNA za Ronaldov klub!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kako tvrdi londonski dnevnik, FIFA je kaznila klub za koji igra Kristijano Ronaldo, zbog neisplaćenog duga Lesteru za transfer Ahmeda Muse 2018. godine.

Al-Nasr je ostao dužan engleskom drugoligašu oko 450 hiljada evra sa kamatama, a pošto ih nije uplatio ni posle brojnih opomena, FIFA je odlučila da drakonski kazni klub koji je pre samo nekoliko dana platio Interu 18.000.000 evra za transfer Marcela Brozovića i hrvatskom reprezentativcu dao 30 miliona evra godišnju platu.

Foto: Tanjug/AP

Marcelo Brozović je plaćen 18 miliona evra Interu

Ova ekipa je u prošloj sezoni prvenstva Saudijske Arabije zauzela drugu poziciju sa 67 bodova, pet manje od prvaka Al-Itihada koji je osvojio titulu, ali će oba tima uz Al Itihad igrati u azijskoj Ligi šampiona, dok će Al-Šabab u kvalifikacije tamošnjeg najelitnijeg azijskog klupskog takmičenja.

Ipak, o pojačanjima u narednom periodu neće moći da razmišljaju. Bar ne dok ne izmire zaostale obaveze prema "lisicama", koje su prethodne sezone ispale iz Premijer lige i u narednoj će se takmičiti u Čempionšipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading