RONALDO PRIPREMA TEREN ZA MESIJA I BENZEMU? Svi su dobrodošli u Saudijsku Arabiju!

Autor:

Sport

02.06.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac se prilagodio na život na Bliskom istoku.

RONALDO PRIPREMA TEREN ZA MESIJA I BENZEMU? Svi su dobrodošli u Saudijsku Arabiju!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo je odradio pola sezone od dvoipogodišnjeg ugovora koji je potpisao u januaru za Al Nasr. Posle višemesečnog boravka u Saudijskoj Arabiji, srećan je, zadovoljan i nema nameru da ide pre isteka saradnje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

- Imamo vrlo dobre ekipe, odlične domaće igrače, ali infrastruktura - trebalo bi u tom pravcu da se poboljša situacija. I sudije takođe, VAR sistem, trebalo bi da donose brže odluke - rekao je Ronaldo za "SPL".

Naravno, Portugalac nema razloga da ne bude nezadovoljan, ima 200 miliona razloga da bude ispunjen.

- Srećan sam ovde, želim da nastavim ovde, i nastaviću ovde.

Trebalo mu je neko vreme da se adaptira na život i prilike u Saudijskoj Arabiji. Druga je kultura, drugi svet, navike ljudi... Utiče to i na fudbal.

- U Evropi smo više trenirali prepodne, a ovde poslepodne, ili noću čak. Kada počne Ramazan, treniramo i u 10 sati uveče, što mi je bilo vrlo čudno - naglasio je Portugalac.

Saudijska Arabija je napravila "bum" na fudbalskom tržištu. Dolazak jedne takve zvezde kao što je Ronaldo je, jasno, i mig za ostale najveće igrače da u smiraj karijera krenu istim putem.

Poslednjih nedelja pominje se dolazak Benzeme, Mesija... Ronaldo kaže - neka dođu, dobrodošli su.

- Ako zaista dolaze, veliki igrači i velika imena, mladi igrači, iskusniji, svi su dobrodošli. Ako se to desi, liga će biti još bolja, godine nisu važne - zaključio je Kristijano Ronaldo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading