NIZ ŽESTOKIH PSOVKI! Legenda italijanskog fudbala OSULA PALJBU po Vlahoviću i ekipi: Igraju kao SMEĆE gde god se pojave!

Autor:

Sport

20.05.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Kasano rešio je da udari po Juventusu.

NIZ ŽESTOKIH PSOVKI! Legenda italijanskog fudbala OSULA PALJBU po Vlahoviću i ekipi: Igraju kao SMEĆE gde god se pojave!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa eliminisani su od Sevilje u polufinalu Lige Evrope, te su snovi o osvajanju ovog takmičenja pali u vodu.

Našli su se na udaru Dušan Vlahović i njegovi saigrači, a jedan od burnijih u prozivkama bio je Antonio Kasano koji je izneo niz žestokih psovki i uvreda na račun čete Masimilijana Alegrija.

Sevilja je zasluženo prošla. Odigrala je dobro, znala je šta radi sa loptom u teškim situacijama. Bila je to utakmica koju je igrala samo jedna ekipa od početka do kraja. Juventus je imao dve kontre i dve šanse iz prekida, a onda su postigli gol i zatvorili se. Juve je uvek takav, odu u Ligu šampiona pa izgledaju kao smeće, odu u Ligu Evrope i ista stvar im se dogodi - istakao je Antonio Kasano, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

 

- Ovo je posledica loše vođenog tima koji ove godine neće osvojiti ništa. Sada će Alegri da istovari g*vna po ostalima i spominjaće poteškoće!? Dve godine nisu odigrali pristojnu utakmicu, sve vreme izgledaju kao smeće i sada su zasluženo ispali iz Lige Evrope.

Juventus je posle poraza od Sevilje ostao bez ikakvih šansi da opravda veliki novac uložen u ovogodišnju ekipu osvajanjem makar jednog trofeja i na taj način spasi sezonu. Serija A je izgubljena još na početku, iz borbe za trofej Kupa ih je izbacio Inter u polufinalu, a trofej Lige Evrope je izmakao posle pomenutog poraza od Sevilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading