BURA U JUVENTUSU SE NASTAVLJA: Alegri ni reč o Vlahoviću!

Autor:

Sport

12.05.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije izgledna situacija za špica reprezentacije Srbije.

BURA U JUVENTUSU SE NASTAVLJA: Alegri ni reč o Vlahoviću!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Seviljom da je njegov tim zadržao mirnoću tokom meča i zbog toga stigao do izjednačenja.

Fudbaleri Juventusa i Sevilje odigrali su večeras u Torinu bez pobednika, 1:1 u prvom meču polufinala Lige Evrope. Sevilja je povela golom Jusefa En Nesirija u 26. minutu. Juventus je do izjednačenja stigao pogotkom Federika Gatija u 97. minutu.

- Igrali smo dobro i pre gola. Dobro smo se kretali, ali pred šesnaestercem smo pravili mnogo grešaka. Posle jedne takve uhvaćeni smo u kontranapdu. Međutim, momci su se dobro borili, zadržali smo mirnoću, nismo gubili glavu i zasluženo stigli do gola. Ne zaboravite, Sevilja je veoma iskusna ekipa. Protiv Mančester Junajteda je gubila 2:0, pa stigla do 2:2. Sada smo mi uspeli da izbegnemo poraz - istakao je Alegri, prenosi "Gazeta delo sport".

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Podsetimo, duel je, između ostalih, obeležio i Dušan Vlahović, koji je ljutito napustio teren Alijanc stadion u Torinu. Njega je Masimilijano Alegri zamenio u 62. minutu susreta, a srpski napadač je besno izašao sa terena, što su naravno uhvatile kamere.

Deluje da je njihov odnos sve lošiji, pa mediji na Apeninima sve više pričaju o mogućem transferu našeg asa. Kao jedna od mogućih destinacija se pominje Milan, ali se čini da je Vlahović ipak bliži transferu u Premijer ligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading