KRAJ LJUBAVI U TORINU: Puklo između Vlahovića i Alegrija - Srbin NAPUŠTA Juventus?

Autor:

Sport

12.05.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš napadač je očigledno nesrećan u ekipi sa severa Italije.

KRAJ LJUBAVI U TORINU: Puklo između Vlahovića i Alegrija - Srbin NAPUŠTA Juventus?

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa odigrali su samo 1:1 (0:1) na svom terenu protiv Sevilje, u prvom meču polufinala Lige Evrope.

Ekipa iz Torina može čak i biti zadovoljna rezultatom, pošto su gubili veći deo susreta, nakon što je Jusuf El-Nesiri goste doveo u prednost, a Italijani su do remija u prvom duelu stigli u samoj završnici, golom Federika Gatija u 97. minutu meča.

Duel za torinske crno-bele su započeli i srpski reprezentativci, Filip Kostić i Dušan Vlahović, ali nijedan od njih nije uspeo da završi meč na terenu. Kostić je zamenjen već na poluvremenu, dok je špic reprezentacije Srbije iz igre izašao u 62. minutu.

Nakon što je Masimilijano Alegri, trener Juvea, odlučio da izvede Vlahovića, srpski napadač je "poludeo", što se jasno moglo videti i po njegovoj rekaciji. Teren je napustio furiozno, vidno iznerviran, a brojni mediji na Apeninima pišu da je čak odbio da se pozdravi sa Alegrijem.

Ovo je jedan u nizu sukoba Vlahovića u Italiji, a deluje da je sada i zvanično došlo do kraja "ljubavi" između našeg napadača i italijanskog stručnjaka. Time su samo podgrejane glasine da Vlahovića naredne sezone nećemo gledati u dresu Juventusa, već da ga čeka transfer u neki drugi klub na Starom kontinentu.

Sinoć je odigran još jedan susret polufinala, a Roma je uspela da na svom terenu stigne do prednosti, pošto je sa 1:0 pobedila Bajer Leverkuzen, golom Edoarda Bovea, u 62. minutu susreta.

Revanš susreti su na programu narednog četvrtka, od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading