MITROVIĆ ZAVIO PREMIJERA VELIKE BRITANIJE U CRNO! Gol Srbina posebno je RASTUŽIO Sunaka! Zna se i ZAŠTO!

Autor:

Sport

14.05.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović odmah po povratku u tim Fulama postigao je gol.

MITROVIĆ ZAVIO PREMIJERA VELIKE BRITANIJE U CRNO! Gol Srbina posebno je RASTUŽIO Sunaka! Zna se i ZAŠTO!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović slavi gol protiv Sautemptona

Klub iz Londona je pobedom od 2:0 poslao Sautempton posle 11 godina u Čempionšip, dok je rekorder srpske selekcije potvrdio da duga pauza od osam mečeva suspenzije nije ostavila traga na njemu.

Podsetimo, Mitrogol je platio ceh guranju sudije u FA Kupu sa Mančester junajtedom, pa je zaradio drakonsku kaznu, ali je na "Sent Meri" stadionu posle samo sedam minuta od ulaska u igru dao novi gol.

Aleksandar Mitrović je na teren kročio u 65. a u 72. minutu nakon centaršuta Vilsona sa desne strane u svom stilu, glavom u padu pogodio za vođstvo "kotidžera" od 2:0.  Prethodno je Vinisijus u početkom drugog poluvremena (48.) doneo vođstvo četi Marka Silve. 

U trenucima dok je srpski napadač slavio, premijer Velike Britanije Riši Sunaku tugovao je na tribinama.

Republika

Foto: Tanjug

 

Razlog tome je činjenica da je britanski premijer rođen u Sautemptonu, nije imao često šansu da bodri svoje ljubimce sa tribina, da bi mu u subotu dolazak u rodni grad preseo.

Foto: Tanjug

 

Najveća "krivica" za to ide na račun srpskog reprezentativca, obzirom da u trenucima kada je Mitrogol zatresao mrežu udarcem glavom, kamere su snimila Sunaka, koji je izgledao jadno, prenose britanski mediji.

Sa druge strane, tajkun Dragan Šolak nije ispunio obećanja koje je davao navijačima kada je kupovao klub i u kratkom vremenskom intervalu uspeo je od premijerligaša iz mirne luke da ga dovede do potpunog ambisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading