BUNDESLIGA SE TEŠKO ODBIJA: Ljubimac DELIJA pregovara sa slavnim klubom! Zvezdin as uveliko pravi kuću!

Autor:

Sport

11.05.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, za sve se pita uprava kluba iz Ljutice Bogdana.

BUNDESLIGA SE TEŠKO ODBIJA: Ljubimac DELIJA pregovara sa slavnim klubom! Zvezdin as uveliko pravi kuću!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Novi prelazni rok i novi nespokoj za navijače Crvene zvezde. Austrijski "Kronercajtnug", inače vrlo uticajan mediji, preneo je informaciju da je Austrija iz Beča počela pregovore sa Aleksandrom Dragovićem.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Nikada Dragović nije krio da bi karijeru voleo da završi u Beču, gradu u kojem je odrastao. Austija je uz Crvenu zvezdu njegov voljeni klub, što ljudi iz trenutno petolasiranog tima Bundeslige žele da iskoristi. 

Naime, "Kronercajtung" piše da da su nedavno u Beogradu bili sportski direktor Austrije Manuel Orlehner i operativac Jirgen Verner i počeli pregovore sa iskusnim štoperom. 

Navodno, Dragović pravi kuću na jugu Beča gde namerava uskoro da se useli. A kao faktor pominje se i supruga Kristina, koja Aleksandra nagovara da se vrati u Beč. Posebno što su nedavno dobili prinovu.

Ipak, Crvena zvezda ima jasna stav - Dragović ne može da ide nigde, ni pod kakvim uslovima.

Jedan od najboljih štopera crveno-belih u 21. veku stigao je na Marakanu leta 2021. godine iz Bajer Leverkuzena. U dresu šampiona Srbije odigrao je 94 utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading