SAGA JE ZAVRŠENA! Mesi postaje NAJPLAĆENIJI fudbaler u ISTORIJI!

Autor:

Sport

08.05.2023

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Leo Mesi napustiće na kraju sezone Pari Sen Žermen i pojačaće saudijski Al Hilal, objavila je televizija "El Čiringito" koja tvrdi da ima ekskluzivne i pouzdane informacije.

SAGA JE ZAVRŠENA! Mesi postaje NAJPLAĆENIJI fudbaler u ISTORIJI!

Foto: Ap photo

Vest je objavljena samo dva dana pošto je Al Hilal poražen od Urave u finalu Lige šampiona Azije. Lionel Mesi (35) je prošle nedelje bio u poseti Rijadu sa porodicom, zbog čega je kažnjen od čelnika "svetaca", a "El Čiringito" tvrdi da je baš tad došlo do dogovora dve strane.

Osvajač Mondijala sa Argentinom imaće platu 365 miliona evra godišnje. Neto! Navodno će potpisati dvogodišnji ugovor, plus brojne bonuse za osvojene trofeje i golove.

Španska televizija tvrdi da će zajedno sa Mesijem šampion Saudijske Arabije dovesti i njegove dugogodišnje saigrače iz Barselone, takođe veterane, Serhija Busketsa i Đordija Albu, koji na kraju sezone postaju slobodni igrači.

 

 

Ukoliko zaista pređe u najtrofejniji klub Saudijske Arabije, Mesi će obnoviti rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom koji je početkom ove godine pojačao Al Nasr, večitog gradskog rivala Al Hilala.

Bio bi ovo najveći transfer u istoriji ovog sporta, a naredna opcija Mesiju je SAD. Naime, Inter Majami, čiji je vlasnik čuveni Dejvid Bekam već dugo pregovara sa Leom da poput preminule legende Pelea karijeru nastavi u Americi i utiče na razvoj tamošnjeg fudbala.

Istina, Jenkiji su daleko iza Arapa po platežnoj moći, ne mogu da se mere ni sa Barselonom, međutim, igraju na "oprobanu kartu". U Interu su spremni da ponude Argentincu sličan paket kao Dejvidu Bekamu 2007. godine. Leo bi u Majamiju dobio i zagarantovan posao posle blistave igračke karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading