BAHAR DONEO ČUDNU ODLUKU?! Izraelac od Zvezde TRAŽIO nešto što se NIKOME neće svideti!

Autor:

Sport

03.05.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će igrači reagovati na ovako nešto?

BAHAR DONEO ČUDNU ODLUKU?! Izraelac od Zvezde TRAŽIO nešto što se NIKOME neće svideti!

Foto: Starsport

Barak Bahar i Kings Kangva na Marakani

Crvena zvezda je pobedom nad TSC-om postala novi-stari prvak, što joj je šesti uzastopni pehar u nizu, a 34. u klupskoj istoriji.

Prethodnih dana uveliko se priča da je dolazak Baraka Bahara u Crvenu zvezdu "gotova stvar", kao i da će iskusni stručnjak sa sobom povesti deo stručnog štaba iz Makabi Haife.

Rukovodstvo crveno-belih želi sa Baharom, koga će učiniti najplaćenijim trenerom na ovim prostorima, ostavi dobar utisak u Ligi šampiona, gde prvi put ima zagarantovano direktno učešće.

Osim toga, uprava Zvezde namerava da sa Baharom "probudi" fudbalere i otkloni im ustaljene navike, dok će Bahar uneti novine u klubu sa Marakane.

Preciznije, prvi Baharov zahtev po dolasku u Crvenu zvezdu biće da odmor igračima po okonačnju sezone traje kraće, kako bi se odmah posvetili pripremama za Ligu šampiona. Prema poslednjim informacijama, prvotimci će doći na pripreme 10. juna, tačnije, deset dana pre planiranog okupljanja.

Foto: Starsport

 

Osim ranijeg okupljanja i desetodnevnog rada u Beogradu, ostatak plana priprema očekuje se da bude nepromenjen te će se Crvena zvezda na početku jula preseliti na Zlatibor.

Ideja vrhuške Zvezde je do zvaničnih mečeva kroz duele sa rivalima na nivou onih koji ih očekuju u Ligi šampiona uspostavi željeni ritam, ali i stekne realni uvid, pa je za 16. jul planirana prijateljska utakmica sa Olimpijakosom, dok se u avgustu očekuje novi susret sa Zenitom iz Sankt Peterburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading