KAKO DO MARAKANE? Zvezda na FENOMENALAN NAČIN pozvala na PROSLAVU TITULE! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju TSC u prvom kolu plej-ofa Mozzart Superlige, a šampionu je bod neophodan za odbranu trona.

KAKO DO MARAKANE? Zvezda na FENOMENALAN NAČIN pozvala na PROSLAVU TITULE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Šampionu Srbije neophodan je još bod, kako bi i teoretski obezbedio šestu uzastopnu titulu, budući da upravo najbližem pratiocem iz Bačke Topole beži ogromnih 20 bodova.

Kako izabranici Miloša Milojevića imaju i pozitivan međusobni skor sa TSC-om, u subotu od 18 časova biće im dovoljan i remi, pa da otvore novi slavljenički šampanjac.

Tim povodom Crvena zvezda je još jednim spektakularnim videom najavila utakmicu protiv čete Žarka Lazetića, u kojem je "najveća briga" obezbediti prevoz do stadiona "Rajko Mitić".

Navijač čini sve napore kako bi našao ko će da ga "prebaci" do nekadašnje Marakane, da bi na kraju preprečio put automobilu, pa ga je vozač na kraju primio, jer ide u istom pravcu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Inače, Zvezda je regularni deo sezone Mozzart Superlige završila bez poraza, upisavši 26 pobeda i četiri remija.

Zanimljivo da je TSC među još tri ekipe koje su uspele da ostanu uzdignute glave pred Milojevićevim timom. Osim njih, to je pošlo za rukom Partizanu, Vojvodini i Napretku, a što je interesantnije u svim tim utakmicama rezultat je glasio 1:1.

Crveno-beli su u drugom delu sezone slavili u Bačkoj Topoli sa 2:1 (1:0), golovima Aleksandra Pešića u 20. i 46. minutu, dok je strelac za domaćina bio Petar Ratkov u 70. minutu.

Crvena zvezda trenutno ima 82 bod, a TSC 62 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading