LOŠI REZULTATI STIGLI NA NAPLATU: Trener i klub sporazumno raskinuli saradnju!

Autor:

Sport

02.04.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku sezone ekipu će voditi dosadašnji pomoćni treneri Adam Sadler i Majk Stovel.

LOŠI REZULTATI STIGLI NA NAPLATU: Trener i klub sporazumno raskinuli saradnju!

Foto: Tanjug/AP

Iskusni Brendan Rodžers više nije menadžer Lestera, saopštio je danas engleski klub.
U saopštenju se navodi da su trener iz Severne Irske i "lisice" sporazumno raskinuli saradnju posle jučerašnjeg poraza u Londonu od ekipe Kristal Palasa (1:2) u 29. kolu Premijer lige.

 

 

- Brendan odlazi nakon četiri godine kao jedan od najuspešnijih menadžera u istoriji kluba. Sa njim smo 2021. godine osvojili FA kup, što je bio prvi trofej u klupskoj istoriji u tom takmičenju. Iste godine smo osvojili Komjuniti šild, a dve godine zaredom smo igrali u evropskim takmičenjima - saopšteno je iz Lestera.

Rodžers (50) je Lester vodio od 2019. godine, a pre toga je trenirao Seltik, Liverpul, Svonsi, Reding i Votford. Popularne "lisice" će u nastavku sezone voditi dosadašnji pomoćni treneri Adam Sadler i Majk Stovel.

Lester se trenutno nalazi na 19. mestu na tabeli Premijer lige sa 25 bodova. Lester je 2016. godine bio šampion Premijer lige, a vezao je šest mečeva bez pobeda u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading