PETRIĆ VEĆ MOŽE DA RAZMIŠLJA O PROTIVNICIMA NAKON ŠERIFA: Crno-beli imaju više opcija

Autor:

Sport

23.02.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri iz Humske imaju dobru šansu da doguraju do osmine finala Lige konferencija.

PETRIĆ VEĆ MOŽE DA RAZMIŠLJA O PROTIVNICIMA NAKON ŠERIFA: Crno-beli imaju više opcija

Foto: Starsport

Petrić

Partizan je u prvoj utakmici pobedio Šerif 1:0, ukoliko i večeras (18:45) bude dobio, možemo da razmatramo koga bi crno-beli mogli da dobiju na žrebu, koji će se održati u petak u 13.00.

Crno-beli bi mogli da se sastanu sa jednim od osam pobednika grupne faze Lige konferencije: AZ Alkmaar (Holandija), Đurgarden (Švedska), Istanbul Bašakšehir (Turska), Nica (Francuska), Sivas (Turska), Slovan Bratislava (Slovačka), Viljareal (Španija) i Vest Hem (Engleska).

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Viljareal je trenutno 9. na tabeli dobro poznate španske La Lige i to sa istim brojem pobeda, dok je Vest Hem među poslednjima na tabeli Premijer Lige. Bez obzira na to, važe za klubove sa velikim kvalitetom u Evropi.

Na prvu loptu je jasno, ako bi izvukli Viljareal i Vest Hem, to ne bi obradovalo nikoga u Humskoj.

Tu je i Nica koja se ove sezone sastajala sa Partizanom (1:1,1:2).

Đurgarden je sigurno najslabiji, koji još nije imao prilike da se pokaže u Švedskoj, a Partizanu ne bi smetalo da izvuče Slovan, kao ni turski Sivas.


Na spisku su ostali AZ Alkmar i Istanbul Bašakšehir koji je trenutno u top 3 turska kluba, ali bi crno-beli sigurno hteli nešto bolje.

Partizan i AZ Alkmar su imali prilike ranije da se susretnu, i to pre više od tri godine u dva meča grupne faze Lige Evrope kada su oba odigrana rezultatom 2:2. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading