KOD NEJMARA NIŠTA NOVO: Brazilac se opet "povredio" pred sestrin rođendan

Autor:

Sport

20.02.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih devet godina Nejmar je čak sedam puta bio suspendovan ili povređen pred 11. mart.

KOD NEJMARA NIŠTA NOVO: Brazilac se opet "povredio" pred sestrin rođendan

Foto: Tanjug/AP

Nejmar drži do tradicije, a ona već punu deceniju kaže da Brazilac izgledno ni ove godine neće igrati za sestrin rođendan. Naime, od 2013. do danas napadač PSŽ je samo dva puta bio na raspolaganju za utakmice koje se igraju oko 11. marta, dana kada je rođena njegova sestra Rafaela i koja uvek napravi žurku, a on bude glavni gost. Tačnije, samo prošle i 2020. Nejmar je morao da igra jer nije na vreme obezbedio izuzeće zbog povrede ili parnih kartona.

Zato je ove godine mislio na vreme, pa je u nedeljnoj pobedi "svetaca" nad Lilom (4:3) teren napustio u 51. minutu posle jednog duela. On će izvesno propustiti naredne mečeve, a možda se ne vrati na teren sve do posle sestrinog 27. rođendana. Planove mu jedino može pokvariti činjenica da bi morao da bude u sastavu protiv Bajerna u revanšu osmine finala Lige šampiona 8. marta jer su u prvom meču poraženi sa 1:0 i to na svom terenu. Međutim, ako bude imao adekvatno lekarsko opravdanje, eto Nejmara na sestrinom rođendanu u Brazilu i to taman u vreme karnevala u Riju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Naime, Nejmarovo "prokletstvo" počelo je 2014, kada nije bio u sastavu Barselone zbog povrede. Sledeće godine je 8. marta dobio parne kartone i propustio naredni meč, a suspendovan je bio i 2016. do 12. marta. Sledeće godine nije igrao utakmicu 12. marta zbog povrede mišića, a 2018. zadobio je ozbiljnu povredu zbog koje je propustio ostatak sezone počev od februara. Istu povredu u februaru zadobio je i godinu dana kasnije.

Zbog toga je morao da igra 2020. i čak je postigao gol baš 11. marta protiv Dortmunda, ali je već 2021. opet bio povređen. Zato je prošle godine igrao protiv Bordoa i čak dao gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading