GROBARI NAJAVILI PROTEST PRED ŠERIF: Zahtevaju momentalnu ostavku uprave koja "svojim neznanjem i nestručnošću namerno urušava klub"

Autor:

Sport

20.02.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki potresi u Humskoj očekuju se u četvrtak.

GROBARI NAJAVILI PROTEST PRED ŠERIF: Zahtevaju momentalnu ostavku uprave koja "svojim neznanjem i nestručnošću namerno urušava klub"

Foto: Privatna arhiva

Grobari najavili protest protiv uprave

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 na svom terenu igraju revanš meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa.

Očekuje se da će crno-beli imati veliku podršku sa tribina, ali ti isti navijači će pre nego što počnu da bodre svoje ljubimce, organizovati protest protiv čelnih ljudi kluba.

Poziv grobara upućen svim navijačima "parnog valjka" prenosimo u celosti.

- Navijači Partizana, Grobari, naš fudbalski klub je doveden u stanje koje više ne možemo i ne smemo da tolerišemo. Uprava FK Partizan na čelu sa Vučelićem i Vazurom gura Partizan u potpunu propast. Svojim neznanjem, nestručnošću i namernim urušavanjem najvećeg kluba na ovim prostorima oni su jedini krivci zašto je Partizan danas u najtežoj situaciji u svojoj istoriji.

Jug u ime svih Grobara i navijača Partizana zahteva momentalnu ostavku kompletnog rukovodstva FK Partizan.

Pozivamo sve navijače Partizana da u četvrtak 23. februara u 17h dođu na plato ispred južne tribine Partizanovog stadiona odakle ćemo krenuti u protest do upravne zgrade na severnoj tribini. To će biti svojevrstan početak borbe protiv uništenja Partizana.

Budite deo istorije!

Apel upućujemo svim navijačima Partizana, svim onim Grobarima koji su razočarani stanjem u fudbalskom klubu, pogotovo onima koji su mislili i planirali da idu samo na košarku tog dana. Dođite i na fudbal! Pomozite svojim prisustvom da oteramo uništitelje Partizana iz svetinje! Ovo je interes svakog navijača Partizana, bez obzira na godine - od 7 do 77. Vreme je da naš Partizan oslobodimo zajedno!

USTANITE GROBARI!!! Za Partizan sve, od Partizana ništa - stoji u pozivu na protest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ARMIJA NAVIJACA PARTIZANA

20.02.2023 22:28

JEDNOSTAVNO : NAJURIMO BAGRU ,GOTOVI SU. ONI SU POMOCU VUCICA UNISTILI KLUB. U INTERES NJEGOVE MEZIMICE. A BAGRA CUTALA RADI FOTELJE I BENIFITE ! AJDE NAJURIMO SPORTSKI OLOS ,PROFITERE !