ZAKUVALO SE: Rikardo poslao poruku Zvezdi uoči večitog derbija!

Autor:

Sport

20.02.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor "parnog valjka", uz podršku grobara, priželjkuje slavlje na stadionu "Rajko Mitić".

ZAKUVALO SE: Rikardo poslao poruku Zvezdi uoči večitog derbija!

Foto: Starsport

Napadač Partizana Rikardo Gomeš

Napadač Partizana Rikardo Gomeš oglasio se posle pobede crno-belih nad Spartakom (2:1), koju je "začinio" sa dva postignuta gola.

Naravno da brojke prijaju, one su motiv za svakog napadača, ali je najveći motiv ipak pobeda mog tima. Nije uvek lako, dese se oscilacije, ali našu želju, veru i ljubav prema klubu niko ne sme i ne može da ospori. Kako je šef Gordan Petrić posle utakmice rekao, a ja ću ublažiti da se nismo predali, za one koji su pomislili da jesmo - naveo je prvi strelac "parnog valjka".

Afrikanac je pozvao grobare da u što većem broju ispune tribine "Marakane", kako bi pomogli svojim miljenicima da savladaju Crvenu zvezdu u predstojećem večitom derbiju.

Hajde da nastavimo niz, ali pre svega timskom igrom da ispoštujemo sve zadatke koje će nam šef dati posle video analize. Koliko sam upoznat, ovo je tek treća pobeda srpskih klubova na evropskim gostovanjima u prolećnom delu od 1992. godine i sva tri puta to je bio Partizan. Poštujemo protivnika, biće teška utakmica, ali se nadamo da će naši navijači doći na stadion da još jednom zajedno ispišemo istoriju. Potrebni ste nam, vaša energija naša su krila - zaključio je Gomeš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading