DA SE NAJEŽIŠ! Siniša Mihajlović i Crvena zvezda u CENTRU PAŽNJE! (FOTO)

Autor:

Sport

20.02.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Marakane prisetio se svog nekadašnjeg fudbalera na dan kada bi proslavio 54. rođendan.

DA SE NAJEŽIŠ! Siniša Mihajlović i Crvena zvezda u CENTRU PAŽNJE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Na današnji dan, pre tačno 54 godine rođen je Siniša Mihajlović.

Legendarni srpski fudbaler i trener preminuo je 16. decembra prošle godine posle velike borbe sa leukemijom, a od njega se tada oprostio veliki broj ljudi.

Klubovi koji su mu bili u srcu na svoj način su organizovali oproštaje, a sada, na dan njegovog rođenja, neki su poslali emotivne poruke. Jedan od klubova koji su se setili Siniše je i njegova Crvena zvezda koja je na Instagram stranici objavila emotivnu poruku.

- Na današnji dan 1969. godine rođen je legendarni fudbaler Crvene zvezde, Siniša Mihajlović. Veliki Miha nas je nedavno napustio nakon duge i opake bolesti. Zvezdaši nikada neće zaboraviti njegove majstorije na terenu i značajne pogotke, a fudbalski klub Crvena zvezda zauvek je odao počast Siniši Mihajloviću imenovanjem dela zapadne tribine po njegovom imenu - piše na stranici Zvezde, a zatim se poentira čuvenom rečenicom:

 

 

Mihajlović u sredinu, Mihajlović u večnost!

Zaista, svi kojima je crveno-bela boja u srcu definitivno će se u trenutku setiti istorijskog gola protiv Bajerna, te će se verovatno i naježiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading