Ronaldov LUKAV, ALI SRAMAN plan! Pre SKANDALA održao TAJNI SASTANAK sa evropskim gigantom!

Autor:

Sport

15.11.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo je izvesno da će napustiti "Old Traford", a sada je poznato gde želi da nastavi karijeru.

Ronaldov LUKAV, ALI SRAMAN plan! Pre SKANDALA održao TAJNI SASTANAK sa evropskim gigantom!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Hari Megvajer

Kristijano Ronaldo našao je način da dođe na naslovnice svetskih medija.

On je dao opširan intervju britanskom tabloidu "San-u" u kom je oštro udario po Mančester junajtedu, Eriku Ten Hagu i svima sa "Old Traforda".

Govorio je Ronaldo da su ga izdali, te je izazvao ogromne reakcije javnosti. Sada je gotovo izvesno da će Portugalac napustiti Junajted, a isplivali su i novi šokantni detalji skandaloznog intervjua.

Iza svega se, izgleda, krije lukav, ali i sraman plan.

Kristijano Ronaldo je vrlo proračunato postupio kako bi napustio Mančester junajted, ali je izgleda preterao i nije dovoljno pazio da se njegova ideja ne primeti. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo u zagrljaju Davida De Hee

 

Poslednje informacije iz Engleske govore da je i hteo namerno da razljuti klub da bi lakše u januaru mogao da pobegne, a našao je i gde! Nedelju dana pre nego što je intervju emitovan i postao sportska vest dana u svim medijima, Ronaldo je održao tajni sastanak sa Bajern Minhenom o potencijalnom transferu, preneo je britanski tabloid "Dejli Mejl".

Sastanak je održan u tajnosti i vodio ga je Ronaldov agent Žorž Mendeš. Predstavnici Bajerna, nije poznato koji - verovatno Oliver Kan i Hasan Salihamidžić, boravili su u Engleskoj i razgovarali su o mogućnosti prelaska Portugalca u Minhen. Tokom leta je bilo pregovora, ali je sve delovalo kao nemoguće.

Ronaldo je bio preskup čelnicima Bajerna, ali bi posle ovog skandala cena mogla da mu padne i da pojača ovog evropskog giganta iz Minhena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading