Ništa od Vlahovića - POVREDA je bila jača!

Autor:

Sport

11.11.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Juventusa je potvrdio ono čega se navijači Srbije pribojavaju.

Ništa od Vlahovića - POVREDA je bila jača!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović, napadač Srbije i Juventusa, gotovo sigurno se neće naći u sastavu "Stare dame" za derbi Serije A, koju crno-beli iz Torina igraju protiv Lacia.

Golgeter reprezentacije Srbije ne igra još od meča sa Benfikom u Ligi šampiona, kada je doživeo povredu, a iako je delovalo da će na teren brzo vratiti, situacija izgleda sve gora po Srbiju i Vlahovića.

Naime, Masimilijano Alegri, trener Juventusa, saopštio je da oporavak ne ide u najboljem smeru, pa će Srbin zbog povrede gotovo sigurno propustiti derbi protiv ekipe iz Rima.

Videćemo kako će se osećati, ali ako me danas pitate mogu da kažem da je malo verovatno da će mi biti na raspolaganju za duel sa Rimljanima izjavio je Alegri i tako dodatno uplašio srpske navijače pred početak Svetskog prvenstva u Kataru.

Foto: Starsport

Srbija i dalje strepi zbog Dušana Vlahovića

Ovo takođe znači da nećemo videti ni susret Vlahovića i Sergeja Milinkovića-Savića, koji su glavni fudbaleri Juventusa, odnosno Lacija. Ipak, očekuje se da od prvog minuta zaigra Filip Kostić, drugi srpski reprezentativac u torinskoj ekipi.

Do početka Mundijala je ostalo devet dana, a očekuje se da 14. novembra Dragan Stojković Piksi saopšti konačan spisak Srbije. Ostaje da se nadamo da će se na njemu naći Vlahović, iako svakako ne ohrabruje to što je poslednji susret odigrao još 25. oktobra protiv Benfike.

Derbi Serije A, u kom će se na "Alijanc" stadionu sastati Juventus i Lacio, na programu je u nedelju od 20:45.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading