ĐANI OD 70 MILIONA: Englez ŠOKIRAO planetu, Ćurčić prokomentarisao u svom stilu!

Autor:

Sport

01.04.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekonomski stručnjak uglednog britanskog medija Atletika Kijera Megvajer s kolegom Džejsonom Loson izračunao je da bi Aston Vila danas platila 70.000.000 evra transfer Saše Đanija Ćurčića iz Boltona!

ĐANI OD 70 MILIONA: Englez ŠOKIRAO planetu, Ćurčić prokomentarisao u svom stilu!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Republika posetila Đanija na Ubu

Inače, dolazak Beograđanina u avgustu 1996. koštao je ekipu iz Birmingema četiri miliona funti, odnosno šet miliona evra. Ipak, Megvajer i Los tvrde da je preciznija jednačina ona u koju bismo računali i prihode kluba.

Oni su u međuvremenu rasli, kao što su rasle i cene ulaznica, prihodi od suvenira i TV prava i, samim tim, došlo bi do ovakve sume kada je u pitanju nekadašnji srpski fudbaler. Dakle, Đani bi danas po vrednosti bio u rangu Dušana Vlahovića, kog je Juventus platio 75 miliona evra Fjorentini.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Đani Ćurčić

Zanimljivo da se Đani Ćurčić u razgovoru za Republiku nije složio s procenama Engleza i tvrdi da bi vredeo triput više, ali postoji jedna bitna stavka.

- Suma od 70 miliona evra je transfer neozbiljnog Đanija, to su zaboravili. Da sam bio ozbiljan, vredeo bih najmanje 210 miliona, znači triput više novca. Ja sam 1996. pola vremena provodio na stadionima u Premijer ligi, dok sam drugi deo bio s najjačim manekenkama na svetu - rekao je bivši vezista za naš portal.

Takođe, dva stručnjaka su došla do podatka i da bi sadašnji trener Borca iz Lazarevca imao platu od 30.000.000 evra na godišnjem nivou, a Saša smatra da bi potrošio i veću svotu novca.

- Meni možeš da daš platu i od 200 miliona, ali bih sve dao narodu. Živela bi od mene radnička klasa u Americi, Engleskoj i Srbiji. I tokom karijere sam častio Evropu i svet od Las Vegasa do Ibice, i neka im, nek su svi živi i zdravi - zaključio je Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading