BILI SMO MNOGO BOLJI: Ali, više ništa nije VAŽNO!

Autor:

Sport

18.03.2022

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana iskreno o utakmici sa Fejnordom.

BILI SMO MNOGO BOLJI: Ali, više ništa nije VAŽNO!

Foto: Starsport

Igrači Partizana

Fudbaleri Partizana izgubili su od Fejnorda 3:1 u Roterdamu u okviru revanš meča osmine finale Lige konferencija. Crno-beli su završili nastup u Evropi, dok je holandski tim posle ubedljivih 5:2 u Beogradu, ukupnim rezultatom 8:3 izborio prolazak u narednu fazu takmičenja.

Nakon utakmice oglasio se vezni igrač Partizana, Saša Zdjelar.

- Partizan je bio mnogo bolji nego u Beogradu. Nekako smo u Beogradu primali jeftine golove, ali ova utakmica nam je poslužila da se odmerimo, da uradimo jedan dobar test pred ponedeljak koji nam je veoma važan i mislim da se Partizan nije obrukao. Mislim da je Partizan bio dosta čvršći, da je igrao dobar fudbal tokom cele utakmice. Dobro se borio sa jednom izuzetnom ekipom i na kraju je primio taj treći gol, prema mom mišljenju, nezasluženo. Ali, u ovom momentu nije ni važno. Idemo dalje i ponedeljak je za nas najbitniji - rekao je Zdjelar.

 

 

Narednu utakmicu Partizan igra u gostima kod Radnika, u ponedeljak, 21. marta u 17:00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading